Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ad@m15

Jak sie masturbuje ?

Polecane posty

Gość Ad@m15

jak to sie robi chciałbym wiedzieć ?

Gość Ad@m15
ale co jak mam robić bo nie rozumiem nigdy tego nie robiłem...?

Gość Ew@@@
ahahahhahahahaaha..........

Gość Ad@m15
koledzy w szkole sie chwalą że oni walą konia a ja nie wiem jak możecie mi wyjaśnić, a nie sie naśmiewacie :( ?

Gość Ew@@@
ech... to proste

Gość gytdyt
ja nie masz konia to nie powalisz chlopcze

Gość Ad@m15
Ewa masz gg ? może mi wyjaśnisz co i jak ? nie chce być pośmiewiskiem albo napisz tutaj.

Gość Zabawne.,.,
Zwijasz kołdrę w wałek, dla lepszego efektu kładziesz na nim czapkę (góra wałka) i majtki (1/3 walka od dołu). Potem lekko go glaszczesz dlonią i mówisz mu czule słowka w celu podniecenia kołdrzanego wałka. Jak wałek się już rozgrzeje to zciskasz go mocniej i odrzucasz majtki na podłogę> Wtedy wałek moze się troche zawstydzić ale ignoruj to i rób swoje. Odwracasz go silnym ruchem tak jakbyś kładł go na brzuchu, mając na uwadze fakt ze na poczatku był on na swoich wałkowych plecach i dajesz mu siarczystego klapsa... to powinno maksymalnie rozjarać wałek. Wtedy wyciagasz swojego małego , szukasz jakiejść szparki w wałku, i wpychasz w nią kutasa. Poruszasz sie szybko, ocierajac się penisem o kołdre jeczac jednocześnie jaką super kochankę włąśnie ujeżdzasz. Pytaj się wałka co jakiś czas czy lubi w ten sposób i czy ma ochote zeby tatus jeszcze mocniej go dojechał. Gdy skończysz położ się obok wałka i poprzytulaj go troche. Myślę ze pomogłem, jakby co poloecam sie na przyszosć

Gość different***
Gadasz głupoty,każdy koleś wie podświadomie jak się masturbować,to jest tak jak ze swędzeniem,wiesz odruchowo,że musisz się podrapać aby przestało.

Gość Ad@m15
o kurde ale on ma dużego pindola ! ja takiego nie mam :(

Gość Ew@@@
Zabawne.,., hahaha..

Gość Zabawne.,.,
No nic... będziesz musiał w takim razie tej nocy zmasturbować Twojego tatę... na małą pałkę szkoda czasu

Gość Ad@m15
jak zrobić żeby pindol był taki duży ? czy mi jeszcze wyrośnie bo mam takiego małego nawet połowy tego faceta nie mam :(

Gość Ew@@@
bierzesz kija i walisz..

Gość nose itu
"Gadasz głupoty,każdy koleś wie podświadomie jak się masturbować,to jest tak jak ze swędzeniem,wiesz odruchowo,że musisz się podrapać aby przestało" ja nigdy podświadomie nie wiedziałem, jak powinno się masturbować i nauczyłem się masturbować zupełnie inaczej niż robią to wszyscy, a gdy się dowiedziałem to już było za późno na zmianę przyzwyczajeń

Gość Zabawne.,.,
Musisz dużo ssać innych kutasów, wtedy magiczna moc przejdzie z nich na Twojego malucha i zacznie on ewaluować ...tak jak pokemon. Oglądałeś pokemony prawda... ?? Będziesz krzyczał "Minisisiorku wybieram CIę!!" i on będzie rósł...

18:29 [zgłoś do usunięcia] Zabawne.,., "Zwijasz kołdrę w wałek, dla lepszego efektu kładziesz na nim czapkę (góra wałka) i majtki (1/3 walka od dołu). Potem lekko go glaszczesz dlonią i mówisz mu czule słowka w celu podniecenia kołdrzanego wałka. Jak wałek się już rozgrzeje to zciskasz go mocniej i odrzucasz majtki na podłogę> Wtedy wałek moze się troche zawstydzić ale ignoruj to i rób swoje. Odwracasz go silnym ruchem tak jakbyś kładł go na brzuchu, mając na uwadze fakt ze na poczatku był on na swoich wałkowych plecach i dajesz mu siarczystego klapsa... to powinno maksymalnie rozjarać wałek. Wtedy wyciagasz swojego małego , szukasz jakiejść szparki w wałku, i wpychasz w nią kutasa. Poruszasz sie szybko, ocierajac się penisem o kołdre jeczac jednocześnie jaką super kochankę włąśnie ujeżdzasz. Pytaj się wałka co jakiś czas czy lubi w ten sposób i czy ma ochote zeby tatus jeszcze mocniej go dojechał. Gdy skończysz położ się obok wałka i poprzytulaj go troche. Myślę ze pomogłem, jakby co poloecam sie na przyszosć" hahahha dobre:) 11/10

Gość gytdyt
ten watek taki humorystyczny hahaha

Gość Ew@@@
cala ta instrukcja jest humorystyczna... :)

Gość Zabawne.,.,
Trzeba młodzieży pomagać jak jest w potrzebie :P :D

Gość a jak wypadnie...
Zabawne.,., ty masz mistrz człowieku :D może zapodasz jeszcze jakąś instrukcję?

Gość Ad@m15
dobra nie chcecie pomóc to nie.

Gość już komuś się spodobał
" Zabawne.,., Zwijasz kołdrę w wałek, dla lepszego efektu kładziesz na nim czapkę (góra wałka) i majtki (1/3 walka od dołu). Potem lekko go glaszczesz dlonią i mówisz mu czule słowka w celu podniecenia kołdrzanego wałka. Jak wałek się już rozgrzeje to zciskasz go mocniej i odrzucasz majtki na podłogę> Wtedy wałek moze się troche zawstydzić ale ignoruj to i rób swoje. Odwracasz go silnym ruchem tak jakbyś kładł go na brzuchu, mając na uwadze fakt ze na poczatku był on na swoich wałkowych plecach i dajesz mu siarczystego klapsa... to powinno maksymalnie rozjarać wałek. Wtedy wyciagasz swojego małego , szukasz jakiejść szparki w wałku, i wpychasz w nią k****a. Poruszasz sie szybko, ocierajac się penisem o kołdre jeczac jednocześnie jaką super kochankę włąśnie ujeżdzasz. Pytaj się wałka co jakiś czas czy lubi w ten sposób i czy ma ochote zeby tatus jeszcze mocniej go dojechał. Gdy skończysz położ się obok wałka i poprzytulaj go troche. Myślę ze pomogłem, jakby co poloecam sie na przyszosć " ... już komuś spodobał się ten opis - myślałam że w ten ponury dzień nic mnie nie rozbawi ;););) dziękuję