mela98 0 Napisano Luty 15, 2012 Czesc Dziewczyny: )) Czy ja tez moge powalczyc z Wami o lepsza siebie? ale chchailabym z wami chchailabym zastosowac ditete krfirową :D lub inną macie jakieś propozycje jakby co jak sie zgadzacie napisze plan :D zapraszma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SomeoneWhoCares 0 Napisano Luty 15, 2012 Hej:) Ja jestem chętna do wspólnego odchudzania, jestem na diecie już od miesiąca, ale nadal mam sporo do zrzucenia. Nie stosuję konkretnej diety, tylko mż. A co się je na diecie kefirowej?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 15, 2012 dzięki :D już mi lepiej a mam do cb a co sie jej na diecie mż a na diecie kefirowej masz do wyboru 2 sposoby już muwie ; dzień 1 gotowane ziemniaki (5 średnich sztuk) oraz 1,5 litra kefiru; dzień 2 gotowany kurczak (200 g) i 1,5 litra kefiru; dzień 3 - gotowane chude mięso, najlepiej wołowina (100 g), plus 1,5 l kefiru; dzień 4 gotowane ryby (100 g) i 1,5 l kefiru; dzień 5 owoce i warzywa, z wyjątkiem wysokokalorycznych bananów i winogron (do kg) i 1,5 litra kefiru, dzień 6 tylko kefir (2 litry), dzień 7 woda mineralna. PIERWSZA ; ale ci zadzroszcze ze juz jestes na diecie miesiąc a ile schudlaś :D a na czym polega ta dieta :D /// mź ... ale mozna też jesc gotowane mięso mieszać rużne musli z nawet jogurtami a jak chcesz dam jeszzce inny sposub tej diety :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SomeoneWhoCares 0 Napisano Luty 15, 2012 Mż polega właściwie tylko na tym, że jesz mniej, odstawiasz produkty typu białe pieczywo, słodycze, ziemniaki itd. To ile schudłam masz w stopce. I dzięki, ale jakoś nie jestem przekonana do tej diety, wolę swoją;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skdhgbcf Napisano Luty 15, 2012 masz racje twoja jest lepsza a nawet to najlepsza z diet ' a kefirowa jest z potem z j0-jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Luty 15, 2012 ta dieta kefirowa to jakas dziwna. ja zaczynam od jutra warzywno owocowa 6 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 15, 2012 nie ona nie ma jojo :D no to jak tak to kto z nami z TA MŻ to moze jakiś planik to może sie dołączye :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Luty 15, 2012 ja warzywa i owocwe MZ mi nie pomaga:) zawsze sie na cos kalorycznego szkusze. a tak , NIE MA I koniec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laksjdbfv Napisano Luty 15, 2012 ma jo-jo rzucisz sie potem na jedzenie po tej diecie i sama zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Luty 15, 2012 ja zamierzam sb tylko mi jakoś nie wychodzi...zimno, to chce się owoców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaneetam Napisano Luty 15, 2012 mela Ja sie przyłącze tez mam 10kg:(do zżucenia:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość winterbeauty Napisano Luty 15, 2012 Też sie chetnie przyłacze ;) MZ stosuje, ale jestem dwa tygodnie po ciezkiej operacji, wiec slabo u mnie z cwiczeniami, ale juz kiedys odchudzalam sie tu z dziewczynami i bylo przyjemnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Byłam hipopotamicą Napisano Luty 15, 2012 Na tym blogu jest wszystko opisane za darmo, ja schudłam! http://nareszciesmuklamagda.pinger.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Luty 15, 2012 ja sie tez odchudzam, zaczynam za 1, 5 h:) Ale dieta warzywno owcowa najpierw 6 tygodni. plus biegi, brzuszki w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach