Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mela98

chche schudnąć 10 kg tylko potrzebuje kogoś kto se mna będzie sie odchudzal

Polecane posty

Czesc Dziewczyny: )) Czy ja tez moge powalczyc z Wami o lepsza siebie? ale chchailabym z wami chchailabym zastosowac ditete krfirową :D lub inną macie jakieś propozycje jakby co jak sie zgadzacie napisze plan :D zapraszma

Hej:) Ja jestem chętna do wspólnego odchudzania, jestem na diecie już od miesiąca, ale nadal mam sporo do zrzucenia. Nie stosuję konkretnej diety, tylko mż. A co się je na diecie kefirowej?:)

dzięki :D już mi lepiej a mam do cb a co sie jej na diecie mż a na diecie kefirowej masz do wyboru 2 sposoby już muwie ; dzień 1 gotowane ziemniaki (5 średnich sztuk) oraz 1,5 litra kefiru; dzień 2 gotowany kurczak (200 g) i 1,5 litra kefiru; dzień 3 - gotowane chude mięso, najlepiej wołowina (100 g), plus 1,5 l kefiru; dzień 4 gotowane ryby (100 g) i 1,5 l kefiru; dzień 5 owoce i warzywa, z wyjątkiem wysokokalorycznych bananów i winogron (do kg) i 1,5 litra kefiru, dzień 6 tylko kefir (2 litry), dzień 7 woda mineralna. PIERWSZA ; ale ci zadzroszcze ze juz jestes na diecie miesiąc a ile schudlaś :D a na czym polega ta dieta :D /// mź ... ale mozna też jesc gotowane mięso mieszać rużne musli z nawet jogurtami a jak chcesz dam jeszzce inny sposub tej diety :D

Mż polega właściwie tylko na tym, że jesz mniej, odstawiasz produkty typu białe pieczywo, słodycze, ziemniaki itd. To ile schudłam masz w stopce. I dzięki, ale jakoś nie jestem przekonana do tej diety, wolę swoją;)

Gość skdhgbcf
masz racje twoja jest lepsza a nawet to najlepsza z diet ' a kefirowa jest z potem z j0-jo

nie ona nie ma jojo :D no to jak tak to kto z nami z TA MŻ to moze jakiś planik to może sie dołączye :D

Gość laksjdbfv
ma jo-jo rzucisz sie potem na jedzenie po tej diecie i sama zobaczysz

Gość s.o.s
ja zamierzam sb tylko mi jakoś nie wychodzi...zimno, to chce się owoców

Gość aaneetam
mela Ja sie przyłącze tez mam 10kg:(do zżucenia:(((

Gość winterbeauty
Też sie chetnie przyłacze ;) MZ stosuje, ale jestem dwa tygodnie po ciezkiej operacji, wiec slabo u mnie z cwiczeniami, ale juz kiedys odchudzalam sie tu z dziewczynami i bylo przyjemnie :D