Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała-bezwstydnica

poronienie, a idioci

Polecane posty

Wiecie co mnie wkurwia? Jakaś dziewczyna napisze posta z prośbą o pomoc, aby któraś z was doradziła jej jak można naturalnie poronić. Nie obchodzi was to, że - uprawiała seks ze swoim chłopakiem, którego kocha i gumka pękła, albo wyszło jak wyszło, dziewczyna jest niepełnoletnia popełniła błąd rodzice ją z domu wyrzucą, ale nie! Wielce oburzone kobiety się odzywają! Tak nie odpowiedzialna dziewucha małolata w takim wieku seks uprawia! - przepraszam, ale nie wierze, że wy zaczęłyście swoje zabawy w wieku 25 lat. Kolejny powód - Och, co za szmata, na pewno się puszczała z każdym dookoła, a teraz oczekuje od nas pomocy! Jak już wyżej napisałam mogła to zrobić z ukochanym i gumka pękła, ale wy kobiety XXIw wiecie lepiej! Ona nie ma serca! Chce zabić płód, który ma rozmiar małej fasoli, nie ma mózgu nic nie czuje, ale wy nie przyczynicie sie do morderstwa tego małego dziecka! A wiecie ile małych jeszcze niedorozwiniętych fasolek mordujecie wyrzucając je wraz z gumką do kosza? O mój Boże! przecież to morderstwo jest! Dziewczyna ma problem powinnyście jej doradzić, a nie tylko ją dobijać że jest szmatą, później przeczytamy w gazecie, że nastolatka powiesiła się, bo była w ciąży. Gratuluję mózgu miłe panie, pozdrawiam.

Gość taka jdna asia
­­­­­­­­­­­ a kupke już dzisiaj robiłaś???;)

Gość taka jdna asia
a poronienie to nie jest to samo co aborcja dziecko!!!

mówię o chcianym poronieniu. jak nie wiesz o co chodzi radziłabym ci przeczytać posty dziewczyn, które chciały poronić i odpowiedzi na nie.

Gość do autorkiiiii
To kiedu u dziecka rozwija sie mózg przeczytaj sobie w odpowiedniej literaturze i nie jest to fasolka tylko po kilku tygodniach ( 8, 9) to juz mały człowieczek. Można odróżnic gdzie jest głowa, tułów oraz widac zaczątki rą i nóg a to czy to dziecko w tym momencie czuje czy nie to niestety nikt nie wie. System nerwowy zaczyna sie rozwijac wiec byc moze cos czuje. A pozatym kombinawanie z poronieniem moze zakonczyc sie tragicznie.

Gość do autorkiiiii
aha i jeszcze jedno. Nie porównuj plemnika do zarodka bo to co innego. Sama sperma nie zawiera "fasolek", wiec wyrzucając prezerwatywe nikt nie zabija dziecka. Dziecko jest dopiero po połączeniu sie komórki jajowej z plemnikiem i zagnieżdza sie w macicy. Mysle ze to spora różnica

Gość Szczerze mowiac nie wiem.
Ja zaczelam zabawy w wieku 23 lat. Przy czym od 19 roku zycia bylam samodzielna. Jak gumka pekla idzie sie po tabletke po. Nie mozna naturalnie poronic. Tj. mozna, ale to organizm sam zazwyczaj reguluje kiedy dziecko jest uszkodzone. Ale takie metody domowego ronienia czesto owszem szkodza dziecku, ale rodzi sie i tak... tyle, ze nienormalne. O to codzi? Nalezy jej doradzic, jak miec malego kaleke zamiast zdrowego dzidziusia? Jesli rodzice ja z domu wyrzuca, niech facet idzie pracowac. A ona moze ich do pelnoletnosci podac o alimenty

hmm..uważam, że dziecko staje się dzieckiem, kiedy wygląda jak dziecko. nie pisałam w poście że poronienie ma być w 8 miesiącu ciąży. Jezeli na tabletke na po jest za późno (72h) to nastolatka może chcieć poronić czyż nie? owszem są osoby, które swoje życie seksualne zaczęly w wieku 20 lat i wyżej. ale bez przesady więcej jest tych, którzy zaczynają je w wieku 17, 18 lat, a tą matką może być nie gówniara, dziwka,która sie puszcza na prawo i lewo tylko normalna dziewczyna, która miała wypadek, coś poszło nie tak. Wy wielce mądre matki każecie jej urodzić i zmarnować sobie życie,bo przecież jest morderczynią skoro chce zabić zarodek, mający 6 tygodni, albo 8. A i jeszcze coś. Naturalnie da sie poronić. Bardzo często się to zdarza, bez wiedzy kobiety.