Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkaaaaa

antykoncepcja+ walka z wypryskami

Polecane posty

Gość natkaaaaa

otrzymalam Co-cyprindol srodek antykoncepcyjny wspopagający leczenie trądziku. Jest jasno i wyraznie napisane ze pierwszą tabletkę nalezy przyjąc w pierwszym dniu cyklu. Ale zalezy mi zeby brac je jak najszybciej i czy jesli wezmę dzis , to jakie tego bedą skutki?? pierwszy dzien miesiaczki przypadł na 13 luty..?czyli przedwczoraj.. czy nic sie stanie jak wezme teraz po dwoch dniach? nie skonsultowalam tego z lekarzem :\ czy moze ktos jest w stanie doradzc czy na ogol jest to akceptowalne czy tez nie???

Gość namieszasz sobei w hormonach
w efekcie możesz potem mieć plamienie w środku cyklu

Gość taka jedna 555
ja wzielam w polowie cyklu i nic sie nie stalo ale musisz sie dodatkowo zabezpieczac przez miesiac

Gość natkaaaaa
Dodam ze walczę z wypryskami tylko ..seksu nie ma i nie bedzie w najblizszym czasie wiec nie zalezy mi w tym miesiacu na zabezpieczeniu..

Gość natkaaaaa
juz po ptakach ...wziełam...zobaczymy czy wszystko bedzie ok:( ale wierzcie mi chce sie tego cholerstwa pozbyc bo mam wysyp przeokrutny a do pracy trzeba isc..:(

Gość taka jedna 555
tylko,z e na poczatku moze byc gorzej a potem lepiej a moze odrazu lepiej ;) nic sie nie stanie bo wzielas dzis :)

Gość natkaaaaa
dzieki kochanataka jedna 555 :**