Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiurka kasiureńka

Tekst wieczorem na Disney Junior

Polecane posty

Gość kasiurka kasiureńka

Prosze o pomoc! Już któryś raz wieczorem o 19.30 słyszę tekst o miłości matki do dziecka na Disney Junior.Czyta ten tekst kobieta!Pięknie!Piękne słowa! Mam pytanie1Ktoś wie co to za tekst?Skąd? Prosze o pomoc :)

Gość yhhyuyui
a możesz zacytować ten tekst

Gość kasiurka kasiureńka
Nie,bo jest dosć długi :) Jutro wieczorem sie wsłucham ,nagram dyktafonem i poszukam ;)

Gość yhhyuyui
będe ci bardzo wdzięczna zaintrygowałaś mnie a niestety nie mamy disney junior

Gość kasiurka kasiureńka
Jutro napiszę!Teks jest cudny!Do tego lektorka czyta to w taki sposób że nie da rady się nie wzruszyć.Jutro dam znać ;)Daję temat do ulubionych.

masz na mysli po angielsku czy po polsku?po angielsku czyta katie holmes z tego co pamietam a poem is, mother's love itd o to chodzi?

Gość disney-owa
dereszowska lub olszówka, one czytają po polsku" Powiem wam wiersz"

Gość o ktorej to leci?
moje chore dzieci od paru dni maja non stop wlaczony disney junior znam juz na pamiec wszystkie piosenki z bajek z calego dnia, ale tego tekstu jakos nie kojarze...

Gość disney-owa
"mther's song"jennifer garner lullaby

Gość disney-owa
mother's miało być

Gość Lodowata Lady
Sliczny tekst,ale tez nie znam go na pamiec,ale srio jak go slucham to mam ciarki :)

Gość disney-owa
My heart is like a fountain true that flows and flows with love to you as chirps the lark unto the tree so chirps my pretty babe to me There is not a rose wherever I seek as comely as my baby's cheek there's not a comb of honey bee so full of sweets as babe to me There's not a star that shines on high is brighter than my baby's eye There's not a boat upon the sea can dance as baby does to me No silk was ever spun so fine as is the hair of baby mine My baby smells more sweet to me than smells in spring the elder tree A little fish swims in the well So in my heart does baby dwell A little flower blows on the tree My baby is the flower to me Ten thousand parks where deer do run Ten thousand roses in the sun Ten thousand pearls beneath the sea my babe more precious is to me. MAM WERSJĘ AM ENG, MOGĘ PRZETŁUMACZYĆ, ALE ZEJDZIE MI OKOŁO 2-3 DNI Z MOIM MALUSZKIEM

Gość sylwia868766r443
Moje serce jest jak fontanna prawdziwej że przepływy i transakcje z miłości do Ciebie jak ćwierkania The Lark do drzewa tak ćwierkania mój bardzo babe do mnie Nie ma róży gdziekolwiek szukam jako urodziwa jak policzek mojego dziecka nie grzebień z pszczoły miodnej jest tak pełna słodyczy jak niemowlę do mnie Nie gwiazdą, która świeci na wysoki jest jest jaśniejsza niż oko mojego dziecka Nie łódź na morzu jest może tańczyć jak dziecko robi do mnie No jedwab nigdy obrócił tak dobrze jak włosy z kopalni dzieckiem Moje dziecko pachnie bardziej słodko do mnie niż pachnie wiosną drzewem starszego Trochę pływa ryba w dobrze Więc w moim sercu ma dziecko mieszka Trochę wieje kwiaty na drzewie Moje dziecko jest kwiat do mnie Dziesięć tysięcy parki gdzie jeleń nie działają Dziesięć tysięcy róż w słońcu Dziesięć tysięcy perły pod morzem moje kochanie bardziej cenna jest dla mnie.

Gość kasiurka
niestety nic z tego...dziś pani nie czytała :(

Gość O rzesz....
Sylwia w jaki translator to wrzuciłaś????? Co za masakra!

Hahas rozsmieszylo mnie to tlumaczenie :) dlatego wlasnie nie znosze translatorow...

Gość yhhyuyui
kasiura a dzisiaj czytała ja cały czas zagladam i czekam :)

Gość kasiurka
Witaj :) Ja też słuchałam i dziś było faktycznie z serii "Powiem wiersz" ale coś o myszkach. ale już wiem na pewno,że czytają te wiersze równo o 19.35 Jutro znów będe nasłuchiwać :)

Gość kasiurka
Jest :D Mam :D Nagrałam :D NA początku mówią "Powiem Wam wiersz" ale ani tytułu ani nic :O Jak Młody uśnie to postaram sie napisać tu słowa wiersza ;)

Gość yhhyuyui
super to ja będe caly czas zagladac

Gość kasiurka
No nie jestem z siebie zadowolona :( Narałam kamerką ale włączyłam za późno przez co to pierwsze w nawiasie (...) to pierwszy wers.Potem następne (...) to niezrozumiały dla mnie wyraz. Jutro znów będe "polować" i dopiszę to czego brakuje. Ale wklejam to co udało mi sie zdobyc :) Czyta Dereszowska- teraz poznaję po głosie ;) (.)Tak kwili dziecię me nad ranem. Na piękno róży już nie zważy kto zna rumieniec dziecka twarzy. Słodsze nad miody i słodycze mego maleństwa jest oblicze. I żadna gwiazda nie lśni w nocy jaśniej niż mego dziecka () A cały okręt na fali grzbiecie nie tańczy tak jak moje dziecię. Gładszy jak jedwab i aksamit dłonie maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata słodszy jest mego dziecka zapach. Tajemnicze dla ryby wodne tonie tym dla maleństwa moje dłonie. Jak kwiat który rozchyla płatki jest małe dziecko dla swej matki. Nieważne wielkie skarby świata ,przez wszystkie dni , miesiące, lata To dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. :):):):):)

Gość BACKSPACE B
no to tępa pizdo jest to co wkleila disneyowa tylko w polskiej wersji!!!!!!

Gość kasiurka
:O:O:O A mnie chodziło własnie o polską wersję i dokładnie to co Dereszowska czyta wieczorami. Jak nie pasuje to się nie udzielaj :O i kultury troszkę by sie przydało ;) Pozdr

Gość yhhyuyui
bardzo fajny wiersz a co do BACKSPACE B jeśli mąż do Ciebie zwraca się tępa pizdo to nie musisz od razu powtarzać tępa to tylko ty jesteś

Gość aNDZIA5555
Mother's Song a Traditional Lullaby Matczyne serce zawsze biło rytmem jednego słowa: miłość. Jak pisklę małe, zapłakane, tak kwili dziecię me nad ranem. Na piękno róży już nie zważy, kto zna rumieniec dziecka twarzy. Słodsze nad miody i słodycze, mego maleństwa jest oblicze. I żadna gwiazda nie lśni w nocy jaśniej niż mego dziecka oczy. A żaden okręt na fal grzbiecie, nie tańczy tak jak moje dziecię. Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Tym, czym dla ryby wodne tonie, tym dla maleństwa moje dłonie. Jak kwiatek, co rozchyla płatki jest małe dziecko dla swej matki. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami.

Gość guminus
piekne ............

Gość gosia8615
dziewczyny!!!!dziekuje:)co ja sie naszukalam tego tekstu...Jest cudowny!!!

Gość ajap
Matczyne serce zawsze biło rytmem jednego słowa: miłość. Jak pisklę małe, zapłakane, tak kwili dziecię me nad ranem. Na piękno róży już nie zważy, kto zna rumieniec dziecka twarzy. Słodsze nad miody i słodycze, mego maleństwa jest oblicze. I żadna gwiazda nie lśni w nocy jaśniej niż mego dziecka oczy. A żaden okręt na fal grzbiecie, nie tańczy tak jak moje dziecię. Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Tym, czym dla ryby wodne tonie, tym dla maleństwa moje dłonie. Jak kwiatek, co rozchyla płatki jest małe dziecko dla swej matki. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami.