Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka jolka pamiętasz.........

żonaty facet, proszę o pomoc

Polecane posty

Jak w temacie żonaty facet chce ode mnie telefon. Poznałam go na imprezie, spodobał mi się i ja jemu bardzo (to było widać i czuć). Na tej imprezie przetańczył ze mną całą noc. To mój typ faceta:( , nad ranem przyznał się, że ma żonę. Prosił mnie o telefon, którego nie dostał. Od tego czasu mam mnóstwo telefonów od moich znajomych, że ich prosił o mój telefon. W związku z sytuacją w jakiej jestem, nikt z moich znajomych (przyjaciele) mu nie chce powiedzieć i każdy dzwoni do mnie, czy może mu podać. Od tej imprezy minęło 3 tygodnie. Mam taki mętlik, że nie wiem co zrobić. Myślę niekiedy o nim:(

Gość Tereska1234
Nie pakuj się w taki toksyczny klimat. Szukaj wolnych.

Gość hgjhkl
a jakie pytanie scierko?

Gość mała wronaaa
a jak to byl by twoj maz ?to co bys doradzila takiej kobiecie pomysl

Gość jedynka 3698520
i czego oczekujesz? błogosławieństwa?

Gość ruzia fruzia dolatuzia
daj se z nim luz, tylko kłopoty cię czekają z qrwiarzem :(

Gość xendźia
facet popadl w rutynę i szuka chętnej, na pewno wyczuł że ci sie podoba bo to się odczytuje i chce sie zabawic ,daruj sobie pomysl że jak ty bedziesz mężatką to twój mąż bedzie polował na cizie na imprezach

Gość ho hoh
daj spokój !! on chce bys była workiem na spermę i tyle a zona będzie wieczorem sam nie wie czego chce a moze zona jest w ciazy i mu dupy nie djae a ty mu daj nie patrz na gębe tylko jak on ciebie traktuje potrzebujesz byc laklka do zabawy bo sie jemu spodobales? miej swój honor zdanie inie biadol tutaj facet jest z kobieta i doniej sie przytula co noc a jak pieprzy ze tak nie jest to daj mu dupy i wzdychaj w domu

Czytajcie ze zrozumieniem, nie dostał mojego telefonu!! Ścierką nie jestem i nie chcę być!! Mój mąż mnie zdradził ( jestem fajna dupa:P) wyleciał na pysk. Znam ten ból co czuje kobieta porzucona i żadnej tego nie zafunduję, więc jak chcesz się wypowiadać to z szacunkiem.

Gość tak mi smutno tak mi zle
ja tez poznalam żonatego i dzieciatego, zaangażowałam się a on dzisiaj stwierdził, że to koniec, bo ma żone i nie chce niszczyc rodziny:( teraz siedze i wyje jak glupia:( naprawde nie wchodz w to, nie warto...

skoro znasz ból zdradzonej żony nad czym jeszcze się zastanawiasz?

Gość tak mi smutno tak mi zle
skoro jestes w takiej sytuacji, że mąż Cię zdradził to tym bardziej nie rozumiem jaki masz dylemat... chcesz sie zemscic, tylko akurat na niewinnej kobiecie?

Wiem, nie chcę w to wchodzić, nie jestem głupia, tacy faceci mnie wręcz od siebie odpychają.

Gość mó przez Ó padam
przekaż mu przez znajomych ze podasz mu swój numer jak on poda tobie do swojej zony ciekawe czy dalej tak bedzie zabiegał o obca laske

Gość xendźia
gdybym ja sie jarała żonatymi facetami to dosyć często by to było , wiadomo na wyjazdach, imprezach żonaci szukają jak to się mówi darmowej przyjemnosci, chcą coś przezyć, poczuć ja to zlewam i się nie ekscytuję

Gość mała wronaaa
to skoro tak to po co ten temat nie ma tematy chyba

Gość ........6
znasz ból zdradzonej skoro twój maz był taki to powiedz nad czym sie zastanawiasz? jakiej porady oczekujesz? czemu ma słuzyc ten temat ?

Gość czerwona_8888
jak tacy faceci Cię odpychają to dlaczego pytasz na forum co masz zrobić??

Gość xendźia
bo on się jej podoba i czuje chemię mówiąc w przenośni picka zaswędziała ale morale nie pozwala

przyznaj, że chciałaś żeby cię przeleciał :) tylko wrodzona przyzwoitość i przeżyta trauma włączyły ci hamulce

Pół roku byłam na podobnej imprezie, też bawiłam się z facetem, który ma żonę. Była to jedna z najpiękniejszych moich imprez. Wiecie dlaczego? bo ten facet od początku mi powiedział, że ma żonę. Na koniec imprezy powiedział, ze bardzo mu się podobam, dlatego nie poprosi o mój numer telefonu, bo skomplikujemy sobie życie, chociaż bardzo by chciał. Ten facet był dla mnie WIELKI!! Podarował mi fajną noc zabawy, czytać ze zrozumieniem tańczenia!! Też w moim typie!! Zamknął temat na tej imprezie. Ten jednak mimo, żeby mnie nie szukał robi to!!

Gość ........6
'' Mam taki mętlik, że nie wiem co zrobić. Myślę niekiedy o nim'' w tym zdaniu mamy odpowiedz dlaczego te laski sa az tak głupie , sama została zdradzona i uwaga uwaga CHCE INNEJ NIEWINNEJ DZIEWCZYNIE ZAFUNDOWAC IDENTYCZNA JAZDE

nie wszyscy faceci mają klasę i poprzestają na chwilowym zauroczeniu :) a dzifkarz będzie drążył temat żeby dostać to co chce

Może źle zaczęłam temat, jednak dyskusja może się rozwinąć, bo widzę wielkie zainteresowanie>P Mój mąż mnie zdradzał, dostał kopa, więc mnie żonaci nie interesują wcale. Zastanawiam się dlaczego jeden facet jest wierny żonie, a drugi nie!! Jak znaleść tego, który nie zdradza!!

Gość ........6
''Ten jednak mimo, żeby mnie nie szukał robi to!!'' wiesz dlaczego to robi ? bo wyczuł łatwy łup do przeruchania gdybys od razu powiedziała ze brzydzisz sie skurwielami którzy zdradzaja swoje zony nie pytał by znajomych o twoj numer bo i po co dlaczego ty nie zachowałas sie tak jak ten drugi facet nie postawiłas sprawy jasno tylko snujesz w głowie fantazje

Gość apsikk
a te imprezy z zonatymi to ty jako kto tam wystepujesz?wyskakujesz z tortu?ze ci sie tak czesto zonaci na imprezie trafiaja,,a moze delegacje???????????????????:D

nie chce nikomu zgotować takiego losu!! Z góry zaznaczam, żaden żonaty facet nie jest w kręgu moich zainteresowań!!

nie to nie są imprezy integracyjne!!!! Są to imprezy z okazji.. np urodzin i spotkania klasowego!! Klimat imprez integracyjnych znam nie mój klimat, żałosne dno, dlatego nigdy nie potrafiłam się zintegrować na takich wyjazdach i omijał szerokim łukiem:D