Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka jolka pamiętasz.........

żonaty facet, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość JANUSZEK......................
Moim zdaniem jesteś porządną dziewczyną.Nie dałaś mu nr telefonu przy pierwszym spotkanie .Poproś znajomych oby mu nie dawali nr.Nie wewalaj się w ten związek.

do Januszek... Ja się w nic nie wdałam, wiem co to ból, dziwi mnie reakcja tych kobiet, które robią ze mnie jakąś pospolitą ścierkę a ta .............6 to ma nawalone w głowie!!

do ..............6 zwiń ten jad, on mnie nie dotyczy, nie byłam łatwa, nigdy, facet mnie musiał zdobywać zawsze!! Nie miałam żadnego bujnego życia erotycznego!! Twój mąż mógłby przebawić się ze mną całą noc!! bez obawy!! nic Tobie z mojej strony by nie groziło!!, ba nawet byś po czasie podziękowała, że na mnie trafił!! Jednak zastanawiam się teraz nad powiedzeniem "gdyby suka nie dała" ja nie dam!! Co z tymi psami?! Mój mnie zdradzał wyleciał na pysk!!

Witam ponowie może ktoś się jeszcze przyłączy, bo tam, bo idę na imprezę i z tego co wiem on tam też będzie (specjalnie dla mnie zmienił plany). Jeżeli on tam będzie to na 100% przetańczymy razem całą noc.

podnoszę

Gość detektyw 2
ŚWiĘTOJEBLIWE same się tu znalazły....łojojoj jakie z zasadami...pluć jadem, obrażać...rzygać się chce

no widzisz detektywie z tego tak wynika, a im więcej napluły tym większą mam chęć na to spotkanie

Gość szczotkowalnia
chyba na bzykanie....:D

nie no bzykać się nie będę na pewno:P to wbrew mojej naturze i mam mnóstwo zasad i panicznie boję się chorób zwłaszcza wenerycznych:P Tak się tylko teraz zastanawiam, co on powie żonie, żeby tam być w tym samym miejscu i czasie co ja? Jest to sobota:P Ja jestem wolna:P więc mnie wszystko wolno:P Problem ma raczej ta żona?? No nie:P

będę na tej imprezie i zrobię, żeby była moją najlepszą w życiu!! Niech każda tępa dziwa się teraz martwi!!