Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemcy niemcy

przelew z niemieckiej sparkasse do polski

Polecane posty

Gość niemcy niemcy

czy ktos sie orientuje ile kosztuje taki przelew?czy jest za darmo?wiem ze potrzebny jest IBAN tylko niewiem czy nie pobierana jest kasa za przewalutowanie...wie ktos?

Gość wiedzialem ale zapomnialem
raz to robilem chyba cena za przelew zalezy od kwoty

Gość Helga z de
Du must unbeding in der Bank fragen. Ich habe keine anung, tut mir sehr leid :) Viele Grusse

Gość werka01buziaczek
Dzis wysłałam do polski przelew z Niemiec sparkassa do wbk z konta została pobrana żądana kwota plus Court. EUR 1,50,Prov. EUR 7,50,Spesen EUR 10,00, Fr.SpesEUR 20,00 (wysyłałam 400 zł) w polu Ausfhrungsart zaznaczyłam Eilig zastanawiam się czy gdybym wybrała standard koszt byłby niższy.

Gość gfdc
załóżcie sobie idiotki konta walutowe w Polsce i nie płaćcie za przelewy

Gość pr_z
przez www.transfer24.eu taki przelew kosztuje 2,25%, pieniądze w ten sam dzień na polskim rachunku bankowym firma działa pod nadzorem KNF

Gość gość
Do takich rzeczy służą kantory online. Nie trzeba zakładać dodatkowych kont i można wymienić po dużo lepszym kursie. Polecam Cinkciarza

Gość gość
hej :) ja przelewam z ferpay.com. Mają tanie przelewy a co ważniejsze szybkie. Przelew standard idzie 1 dzień i jest też opcja ekspress i pieniądze są w ciągu 10 minut na koncie. Cena przelewów jest ciągle stała i niezależna od wysylanej kwoty. Co do IBANu to niestety teraz wszedzie jest potrzebny.

Gość gość
Według mnie najkorzystniejszym sposobem przesłania pieniędzy z kraju za granice jest taka strona tutaj link : http://trgo.co/pl/r/yyY2Fa bądź przy rejestracji wystarczy wpisać kod polecający : yyY2Fa Dzięki wejściu przez link bądź wpisanie kodu polecającego, otrzymujecie 1 przelew na dowolną kwotę zupełnie za darmo ! Bardzo korzystny kurs przewalutowania chyba najlepszy w PL. Ty wpisujesz kwotę jaką chcesz wysłać a strona przewalutuje i wiadomo ile otrzyma odbiorca. Polecam, bo naprawdę Warto !

Gość gość
Szybki przelew i na dodatek gdy wykonamy przelew na min. 50£ firma płaci nam 10£ na dowolne konto bankowe: http://trgo.co/pl/r/yyY2Fa