Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maditta

przyszedł dziś do mnie... on...

Polecane posty

przyszedł w garniturze, miał spotkanie slużbowe - biała koszula, krawat, świetnie skrojona marynarka... ja prosto spod prysznica, zdąrzyłam jedynie wysuszyć wlosy, wmasować balsam i karminową szminką umalować usta. Zadzwonił do drzwi - ja w samym szlafroczku i pończochach otworzyłam. Złapał mnie w pasie podniósł i przycisnął do ścany, pozbył się bielizny jednym zręcznym ruchem i kochaliśmy się przy ścianie a potem na łóżku w czerwonej pościeli.. oszołomiona zapachem jego boskich perfum, wzrokiem który mnie rozbierał osiągnęłam szczyt ekstazy... było cudownie! A teraz z powrotem związałam włosy, i przebrałam się w jeansy i sweter udając przykładną narzeczoną, córkę i siostrę. Kobiet czasem jak kameleon Pozdrawiam wszystkich mężczyzn

czekałam na niego cały dzień ... cały dzień w myślach kochałam się z nim w sypialni , zdezorientowana własnymi uczuciami mechanicznie wykonywałam dziś śniadanie dla narzeczonego który z uwielbieniem w oczach posłusznie zjadł pocałował w czoło i nieświadomy niczego rzucając krótkie ' kocham cię ' wyszedł. Zostałam sama w czterech ścianach za towarzysza mając papierosa o czekoladowym smaku i gożdzikowym zapachu. Ból głowy zabiłam tabletką popitą kieliszkiem wina o krwistoczerwonej barwie.. Zegar wybijał kolejne godziny trwające jak wieczność, wywołujace coraz większe podniecenie i zniecierpliwienie... kilka telefonów od matki i siostry - o tym że tzreba kupić prezent urodzinowy dla ojca i że zajęcia fitness przełożone na poniedziałek , zwykłe wesołe pogawędki. Nieświadomość innych jest moim największym przyjacielem ... Oby jutro znowu zapukał do moich drzwi i zcałował z moich ust karminową szminkę

Gość huyahuah

ciężko zrzucić płaszcz własnej seksualnosci która potrafi opętać ... własne ciało reaguje destrukcyjnie na wszelkie objawy zerwania z ciemną stroną własnej psychiki.. on jak mroczny książe zabiera mi duszę i normalność niestety jestem zasłaba aby od niego uciec... to jak więzienie własnej samotności, pożądania i pragnień... i tylko szkoda mi tego drugiego , niczego nie świadomego M. gdybyś tylko wiedział co planuję...

ciemność za oknem zawsze przywołuje wspomnienia nas - uzależnionych od siebie kochanków , od swojego dotyku , pocałunków i zapachu perfum mieszających się ze sobą i drażniących nozdrza... zapach miłości i pożądania ulatnia się wraz z twoim opuszczeniem mojego łóżka, domu... świadomości... a potem znowu rodzina i codzienność kręcąca się w kółko , a ja z poczuciem tęsknoty znowu jestem na tej karuzeli drażniacej normalności ...

Gość Gdzieś daleko nad tęczą...
'' Zadzwonił do drzwi - ja w SAMYM szlafroczku i pończochach otworzyłam. Złapał mnie w pasie podniósł i przycisnął do ścany, pozbył się bielizny jednym zręcznym ruchem i..'' Hahaha, to w końcu była ta bielizna czy sam szlafroczek i pończochy? :o Idź spać, 0/10 :o

Gość życie na wspólnej
ta kretynka znowu wkleja te same teksty, jakas niedoceniona poetka

Łatwość pisania o tym wypływa z ciała , seksualność to nie stan umysłu a wulkan który wybucha kiedy najmniej się tego spodziewasz... zapalnikiem tego jest ON jedyny, niepowtarzalny, każdy jego ruch przyprawia cię o dreszcze a wzrok przeszywa na wskroś powodując dreszcz emocji i namiętności buzującej w kobiecie która na zewnątrz przypomina zachowaniem bardziej nimfetkę niż pewną swojego ciała kobietę... odkrywam powoli karty aby każdy ,mój ruch odkrywał tylko część tajemnicy którą w sobie noszę... odurzona lampką wina dla odwagi kocham cię całą sobą , każdą częścią ciała... jak demon szaleje moja seksualność doprowadzając cię do szaleństwa . nie zasługujesz na to związałeś się z zakazanym owocem nie dla ciebie dojrzałym a ten komu jestem przeznaczona wzbudza sympatię - uczucie które jest tak wątłe i nic nieznaczące jak powiew wiatru...

Gość znowu to samo........
:o💤, wymyśl coś nowego🖐️))

Gość Evvvvvka
bzdury o niczym, pusta pisanina. Autorka siłuje sie na wyszukany i "głeboki" styl a w rzeczywistosci efekt to rażąco sztuczne i puste teksty bez wyrazu.

Gość cinderellas
a mnie się bardzo podoba , masz talent dziewczyno nie zmarnuj tego ;)