Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiaaaa111111111111111111

Co myślicie?????

Polecane posty

Mój były zobaczył mnie na portalu randkowym od dawna nie daje mu szans.Zaczął do mnie pisać przymilać sie sledzic to co robię i tak dwa tygodnie. Miał pretensje o to ,że go odrzucałam. Dzisiaj zapytał mnie jak spędziłam walentynki powiedziałam ,że miło itp. Potem zobaczył ,że mam opis jaki ma być mój partner i nagle...Zaczął krecic ,że ten profil z kórego on pisze oddał koledze:D TZN .ze teraz niby pisze z jego kolegą... Myslę ,ze głupio mu sie zrobiło ,że on łazi za mna jak pies ,a ja szukam kogoś kto ani trochę nie jest podobny do niego... Łyso mu sie zrobiło..i dlatego zaczął kecić ze to nie on ze mną psize:P Mam rację?

Gość rotto
a po co naprawde dochodzisz o co mu chodzi jak go nie kochasz ?

Wiem ,że nie powinno mnie to interesować ale ten gnój zrobił mi tyle złego i nie ukrywam ,że sprawiło by mi to satysfakcję gdyby poczuł sie jak zero.

Gość rotto
nic nie jest gorsze jak zlewania typa, olej go i pokaz ze Cie wogole nie interesuje

No własnie tak robiłam od dłuższego czasu olew totalny. Załozyłam konto dodałam fotki (całkiem nowa ja) A ten się męczył i pisał 2 tygodnie jakies żale pretensje ,ze on kiedyś mi mówił ładne słówka i źle na tym wyszedł. Innym razem ,że jestem atrakcyjna itp. Jak coś zmieniłam w opisie zaraz komentował... A dzisiaj dopytywał jak walentynki ,a ja z usmiechem odpowiedziałam ,że udały się...No to zaczął głupa kleic ,że niech sobie nie myslę ,że to jego profil itp:P Wszystko byle nie dac mi satysfakcji ,że znowu liczył ,że wóce do niego Ogólnie pultał sie jak głupi. Coś tak czuję ,że szlag go trfia i jest wciąż zazdrosny!