Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie to obejrzalam

Ogladal z was ktos film "Nieruchomy poruszyciel"?

Polecane posty

Chcialam sie zapytac co myslicie o tym filmie? Czy ktos to w ogole widzial?

nieruchomy poruszyciel, a to ten film o tym nieruchomym poruszycielu, co tak stal nieruchomo i sie nagle poruszyl. no fajny. ciekawy i taki wciagajacy.

Gość nietzo vulgarna
nie oglądałam, ponieważ urywki wskazywały na gównowatą produkcję z ambitnym tytułem zaczerpniętym z filozofii czyli as always przerost łechtaczki nad orgazmem 🖐️:classic_cool:

ja sie pytam osob, ktore ogladaly:P Chce akurat zapytac czy tez osobom ogladajacym film sie kojarzyl , a raczej jego produkcja z takim jakby teatrem telewizyjnym. Takze glupie komentarze mile widziane, ale nie wnoszace nic do dyskusji:D

Gość zepsula go jedna aktorka
oglądałam i słaby jak 95% polskich filmów

a mialas podobne wrazenie co i ja? chodzi mi o ten teatr

a czy slaby to bym polemizowala, bo akurat dla mnie to bardziej taki teatro film:D Takze filmem bym tego nie nazwala.

Widzialam, film dobry jak dla mnie. Nie napisze genialny czy swietny, bo moze mu brakuje troche do takowych epitetow. Ale porusza dosc wazny problem spolezczny, ktory jak widac wciaz istnieje skoro ludzie ogladajacy ten fil nie potrafili wyciagnac nic poza zwyklym stwierdzeniem, ze jest nudny (nie nawiazuje tu do wypowiedzi na tym forum). Moze nudny dla wielu, ale cos tam przedstawia, ukazuje. Co do teatru to film zawieral sceny teatralne i taki chyba byl zamiar. Takiego gatunku filmu mozna nie lubic wiec z reguly ktos kto nie przepada za teatrem wynudzi sie na pewno.

Gość kuguarka
musze obejrzec film "Niebieski| kieślowskiego i dziecko rosemary czy ktos wie gdzie moge obejrzec ?

dzieki Ewelina wlasnie chodzilo mi o opinie na temat tego teatru. czyli jak widac nie tylko ja to dostrzeglam

mozesz sciagnac te filmy wiec co za problem? a obejrzec nie wiem czy gdzies mozna, bo ja w nie ogladam online