Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yourwalentineeeeeeeeee

niech ktos mi powie bedzie ten koniec swiata czy nie bedzie

Polecane posty

bo nie wiem czy mam sie bac czy smiac ale tak serio jesli ktos wie wiecej na ten temat to niech napisze bardzo mnie to ciekawi tylko bez zadnych linkow bo net mi muli z góry dziekuje

Gość ptasiek nastroszony
no koniec świata! jak Ty wyglądasz?

.Strażnik_Teksasu. ty wez tu nie plumkaj bo do kazdego prawie tematu masz jakies waty jesli Ci sie nie podoba to zkladaj sobie swoje takie jak lubisz i tam sie wypowiadaj bo zaczynasz mnie denerwowac ta twoja wrednoscia i nawet jesli mi odpiszesz to juz Ci nie odpowiem bo nie mam o czym z Toba rozmawiac :O

oby byl koniec swiata:) ale nie bedzie na pewno, ja juz tyle koniec swiatow przezylam i wojen, ze w ten nie wierze:P

Gość halibut to jest taka ryba
no przeciez nibiru sie zbliza, a zreszta nie musi byc nibiru, popatrz na globus troche lądu i wszedzie woda duzo chyba nie trzeba wystarczy wieksze tsunami , tak w ogole to tez podtrzymuje to co wyzej , o tym tez mozna mowic bo podobno zyjemy juz w czasach ostatecznych

ale moze ten bedzie prawdziwy i nawet ludzie nie zdążą sie zdziwic oby tak bylo:)

Gość Verybadthyroid
Ja wierze i modle sie by byl i zeby tylko rosliny i zwierzeta przetrwaly a ludzie wszyscy bez wyjatku zeby zdechli. I tego zycze sobie i wam

Yourwalentineeeeeeeeee A jednak odpisze. tak jestem wredny, lubię taki być :) Czas zmienić owe forum na takie aby wreszcie moderatorzy nie musieli się wstydzić, gdzie pracują. Ta strona ma spore możliwości inwestycyjne ale przez takie pseudo inteligenckie tematy niestety staje się śmietnikiem internetu jak forum Onetu :o

EwelinaEwa Co z tym linkiem do zdjęcia z Facebooka? jakim linkiem i jakiego Facebooka?

ta kafeteria jest podzielona masz rozne fora wypowiedzi ciaza diety itp to jest forum ogolne i ludzie pisza to co chca nie wiem czemu az tak cie moj temat uderzyl ja nie pytam o to jakie macie problemy przy sraniu ze tak napisze , tylko ptam po ludzku o koniec swiata i na moje moj temat nie zniza twojej inteligencji znizasz sobie ja sam wypisujac mi tu jakies fanaberie PS mialam Ci nie odpisywac alejednak odpisałam zeby cie uswiadomic o co pytam w tym topiku bo chyba sie pogubiles w tematach

cos ci sie pomylilo:P To nie bylam ja. Mojego zdjecia tu nigdy nie bylo i malo tego nie mam facebooka:D Mylisz mnie z kims.

Gość juleczka145
Przeczytajcie sobie trzecia tajemnicę fatimską. Może da Wam to do myślenia, bo mi dało. To nie jest kolejny przewidywalny koniec świata przez jakiegoś pseudo proroka, także zachęcam bardzo do zapoznania się z tym.

nie porownuj tamtego fora do tego gdyz tam bardzo wyrachowani ludzie pracuja ktorych celem jest skłócenie ludzi i manipulacja zydowskimi sposobami, tutaj jeszcze nie jest tak zle glupie sa niektore tematy ale tu sie posmiejesz a tam nie

o czym wy belkoczecie? Autorka zadala pytanie wiec wypowiadajcie sie w temacie. Chociaz ja jej nie napisze czy bedzie koniec czy nie. Pozyjemy, zobaczymy:P

porownujesz kafe z innymi forami gdzie sie mowi najwiecej o polityce a tutaj jest po prostu luz i rzadziej niz na jakims bardziej znanym forum jakis barani łeb wtraca motywy polityczne

Weź się za uczciwą robotę zamiast zamartwiać się czy będzie koniec świata czy nie. Przecież "nie znacie dnia ani godziny" głosi PISMO ŚWIĘTE.

to ty sie wez za uczciwa robote a nie prawisz mi tu kazania jak lubisz prawic kazania to idz na ksiedza widac ze jestes jakis nieszczesliwy ja na twoim miejscu skontaktowala bym sie z psychologiem i pisze calkiem powaznie twoje tematy i wypowiedzi przerazaja mnie:O a ja jestem szczesliwa mama i mam wspaniałego faceta a ty mi tu o uczciwej robocie piszesz ty jestes jakis pokrecony nie znasz a kazania prawisz wrrr

Jak byłem mały chciałem zostać księdzem, serio :D Prawię kazania, bo tematy o końcu świata to zwykłe mrzonki i pierdoły, gdzie zajmowanie się tą tematyką to zwykła strata czasu. Tylko Bóg jedyny wie kiedy nastąpi koniec. I znów odpowiedziałaś, he he :)

ale przeciez duzo ludzi wie tez ze zyjemy w czasach ostatecznych