Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjaaaaaa

Płeć Dziecka

Polecane posty

Gość patrycjaaaaaa

witam czy w 22tyg ciazy plec dziecka jest juz pewna na 100%?? w 14 tyg powiedzial mi ze bedzie chlopak a teraz w 22tyg mowi ze dziwczynka, niewiem sama co o tym mysles ;p;p pozdrawiam

mojej kolezance powiedzieli ze bedzie miala dziewczynke i tak przez cala ciaze,zrobila pookoj koloru rozowego ciuszki kupila pod dziewczynke a urodzila chlopca

no więc studiuje studia medyczne i Ci powiem że urodzisz chłopca :) jesli lekarz powiedzał że chłopiec to choćby potem gadał że dziewczynka to juz raczej na nastepnych badaniach bedzie mówil że chłopiec bo jek lekarz powie że dziewczynka to jest zawsze 90% szans że dobrze mówi a jak mówi że chł to jest 100% a z czego to wynika... to wszystko wynika z ułożenia dziecka bo okrleslenie połci wynika na zobaczeniu u dziecka narządu płciowego męskiego, i jesli lekarz je zobaczył to znaczy że bedzie chłopiec a teraz przy drugim badaniu mogł nie widziec bo mogł sobie chłopczyk zasłonić nóżkom czy coś :) ale bedzie chłopiec

Studia medyczne? Chyba zdrowie publiczne ;] Wiesz co, autorko, chłopiec to też nie jest pewniak. Siusiaka mógł 'udawać' np. kciuk :) Jeśli nikt nie powiedzial Ci jeszcze na 100%, to nie maluj pokoiku, poczekaj na werdykt :D

taa już zdrowie publiczne i od razu dietetyke no i jeszcze na kosmetyczke ide bo to taaaakie ambitne że po prostu szok po prostu dla mnie. nie wiesz nie wiesz gdzie to nie pisz nic, a zresztą po co się jarać płcią najważniejsze jest żeby było zdrowe i szczęsliwe :) a nie to czy bedzie to chłopczyk w różowym pokoiku

Gość miałam tak samo
w 14 tyg.,że chłopak,a w 20,że dziewczynka:) I jest dziewczynka!

no to po co tak gadac? juz lepiej poczekac do 20:( niz narobic sobie checi na chlopaka, a tu dziewcyna:)

kumpeli też do 16 tygodnia mówili , że chłopak. A usg robiło dwóch różnych. Poszła na połówkowe i na 100% dziewczyna bo widziałam usg to i późniejsze;-) Mnie mówią cały czas dziewczyna choć kto wie czy się nie zdziwię za kilka dni:D

Patrycja, nażądy płciowe kształtują się do 16 tc. Wcześniej łatwo jest pomylic bo do tego czasu i u chopca i u dzieczynki sa wyciagniete. U dziewczynki sie potem chowaja wiec na polowkowym z wiekszym prawdopodobienstwem mozna stwierdzic plec. Ale ja bym na 100% nie wierzyla. Zawsze jakis procent błędu zostawiam

Gość Szarotka30
u mnie do 26 tc moja gin upierała się że będzie chłopiec . Wybraliśmy już imię i wózek itd Poszliśmy na 3d do innego gin i wyszło że dziewczynka.Tak jakoś dziwnie leżała ze na zwykłam usg można było pomylić z chłopcem. . I jest córeczka:)

Gość mama dwoejczki
Ja poradze ci zrobic usg 3/4 D, bo na takim usg widac wszystko jak na dloni i masz wtedy pewnosc 100% co do plci.

Gość patrycjaaaaaa
W 14 TYGODNIU WIDZIALAM NORMALNIE DUPKE NÓŻKI I PO MIEDZY NIMI COS WISIALO, GIN POWIEDZIALA ZE CHLOPAK NA 70%, W 18TYG POSZLAM I BYL ODWRUCONY DUPKA I NIC NIE CHCIAL POKAZAC, A TERAZ W 22TYG BYLAM I BYLA GLOWKA DO DOLU ULOZONA I POWIEDZIAL ZE NA 99% DZIEWCZYNKA BO NIC NIE WISI ;P POWIEDZIAL ZE PEWNOSC BEDE MIALA NA NASTEPNEJ WIZYCIE O ILE SIE NIE WYPNIE ;P ALE JAK JUZ 22TYG POWIEDZIAL ZE DZIEWCZYNKA TO CHYBA SIE NIC NIE ZMIENI, NIEWIEM MI TAM NIE ZALEZY NA PLUCI TYLKO CHODZI MI O WYPRAWKI NIE WIEM CZY KUPYWAC DLA CHLOPACA CZY DLA DZIEWCZYNKI, TYLE CIUSZKOW W SKLEPACH ZABAWEK ITD A JA NIC NIE MOGE KUPIC ;P A NIE CHCE TEZ KUPYWAC NA OSTATNIA CHWILE, POZDRAWIAM