Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allpaly11

Czy mogłem zapłodnić ? - Szybka odpowiedz na 3 pytania

Polecane posty

Gość annanamkakakkakak
efffu - kobieta w ciąży nie ma miesiączki! Może mieć jedynie krwawienie, które może pomylić z miesiączką!!! Kobieta obserwująca swój organizm na pewno zorientuję się, że coś jest nie tak. Krwawienie może mieć związek z implantacją zarodka bądź problemami związanymi z płodem. Miesiączka to złuszczenie endometrium czyli wyściółki macicy w której zagnieżdża się zarodek - gdy endometrium się złuszcza nie ma możliwości aby był tam jakikolwiek zarodek. Jeśli chcesz iść na medycynę to na pewno nie ginekologię i położnictwo... I nie - dotknol tylko dotknął...

Gość lekarzowa
na bank nie zaplodniles sluchaj starszych i doswiadczonych

Gość efffu
i bardzo dobrze myslisz... nie da sie cofnąc... piatka dla ciebie... niektórzy mysla ze da sie cofnac tabletka albo zabiegiem....

Gość allpaly11
ehh :D , sory ale to chyba takie shizy po pierwszy razie :D , a tak na marginesie to, dziewczyna nawet nie chce czekać na miesiączke , tylko dalej uprawiac sex :D;p

Gość annanamkakakkakak
efffu - kobieta w ciąży nie ma miesiączki! Może mieć jedynie krwawienie, które może pomylić z miesiączką!!! Kobieta obserwująca swój organizm na pewno zorientuję się, że coś jest nie tak. Krwawienie może mieć związek z implantacją zarodka bądź problemami związanymi z płodem. Miesiączka to złuszczenie endometrium czyli wyściółki macicy w której zagnieżdża się zarodek - gdy endometrium się złuszcza nie ma możliwości aby był tam jakikolwiek zarodek. Jeśli chcesz iść na medycynę to na pewno nie ginekologię i położnictwo... I nie - dotknol tylko dotknął...

Gość efffu
Do annanamkakakkakak miesiaczka... ja to np przyjełam jako miesiaczke... zawsze mialam skąpe i króciotkie okresy i ten taki sam byl... na ginekologie ani na poloznictwo sie nie wybieram... jesli bym miala popenić taki bląd jaki w stosunku mnie popełnili i ktos mial sie tak czuc jak ja sie czuje to chyba bym sobie tego nie wybaczyla...

Gość efffu
na dodatek obserowałam swoje ciało itd.. widziałam ze sie zmienia.. powiedzieli ze urojona...

Gość annanamkakakkakak
Ja miałam spóźniony jak myślałam okres który był jednodniowym krwawieniem, mam 5-cio dniowe miesiączki, od razu wiedziałam że jest coś nie tak i że to raczej nie okres, od razu poleciałam do lekarza okazało się , że jestem w ciąży (planowanej, starałam się ponad rok) mam 33 lata. W trzecim miesiącu poroniłam, po prostu przestało bić serduszko, samoistnie. I kurwica mnie trafia jak czytam te ciąże przez palec czy dotknięcie i "o jeju czy jestem w ciązy" nie bierz się za seks do kurwy nędzy jeśli nie masz wiedzy i nie jesteś gotowy na ewentualny skutek seksu.

Gość annanamkakakkakak
Lekarz po badaniu i USG powiedział że urojona gdzie ty mieszkasz w Ugandzie? Lekarz nie przeoczy zarodka a już na pewno nie 5-6 tygodniu ciąży. Test ciążowy z krwi też wykaże poziom hCG - który zazwyczaj jest w ciąży...

Gość annanamkakakkakak
Jeśli stwierdzili, że urojona to podejrzenie ciąży było (mówiłaś, że istnieje ryzyko) jest stosunek płciowy - jest ryzyko, dlaczego nie wykonano prawidłowego najzwyklejszego USG czy znajduję się tam zarodek, (rozumiem zwykły test z apteki może się mylić)? I do cholery jeśli się ma podejrzenia to idzie się do drugiego lekarza.

Gość efffu
powiem ci na spokojnie... podchodzisz do tego troche za nerwowo...rozumiem ze sie staraliscie dlugo...a gdy sie juz udało to nie ze szczesliwym skutkiem jednak nie oznacze ze jeszcze wam sie uda kiedys... seks jest dla kazdego i to zdrowy objaw u człowieka ze czuje pociag seksualny bo to jest jedna z podstawowych potrzeb czktóre wykazuje checi zaspokojenia... ja znam i znałam skutki stosunków dlatego nie czuje teraz nienawisci do siebie ani chce usunąc.a 2 lekarzom z dlugim starzem po prostu uwierzylam ze urojona w organizmie przez hormony i tyle...

Gość efffu
było usg lecz była malutka plama i miał byc podobno guz na który dostalam kolejne hormony.

Gość kevin20000
Może jak rósł Ci brzuch też mówili, że urojona? Co ty suczka po sterylizacji? Ile masz lat? Śmieszą mnie takie małolaty, które nawet zabezpieczyć się nie potrafią i zaciążają, później facet ucieka bo nic do nich nie czuł i chodziło tylko o seks a te w lament. Pochwa rozpierdzielona i samotna matka. Przez hormony urojona? Te pewnie już następnego dnia po stosunku ci brzuch rósł? Zawsze można liczyć cykl, używać prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym, globulek np. patentex oval + przerywany. Jeśli jest jakieś spore ryzyko to dziecko było by cudem. Bo zapewne jak napisze o tabletkach hormonalnych to jak wszystkie młode mamy nie mogły. Tabletki przyjmowane regularnie bez pominięć, pod kontrolą lekarza, nie pijąc ziół, stosując się do ulotki, obserwując ciało prawie nie dają możliwości poczęcia 99,9% bo nie ma owulacji. Jestem poirytowany jak i annanamkakakkakak bo idziesz na medycyne a nawet pisać nie potrafisz (nie starzem tylko stażem). A i pewnie napiszesz że miałaś cesarkę.

Gość annanamkakakkakak
efffu - a rozpulchniona, wysoko położona i zamknięta szyjka macicy, podwyższona temperatura, badania z krwi wyszły zapewne dobrze a lekarz plamę na usg uznał za guz? Jest to bardzo mało prawdopodobne. Dziwne, nie chce mi się wierzyć zwłaszcza, że na młodziutkie dziewczyny lekarze są bardziej ostatnio wyczuleni bo coraz więcej wpada.

Gość annanamkakakkakak
ale ok, co się stało to się nie odstanie. powodzenia i papa

Gość efffu
heh. tak mialam 40 cesarek i mieszkam w domku z gliny na drzewie.... nie bede wam opisywac całej historii jak to bylo, co sie stalo... wiec dajcie sobie na wstrzymanie... a jesli jestescie lekarzami to wam naprawde dziekuje za wasze wszystkie super porady... naprawde sa zawsze pomocne... szczegolnie ze prywatnie to umiecie leczyc a panstwowo to juz ciezko cos powiedziec, duzo czasu, trzeba dlugo czekac...

Gość allpaly11
ehh , nie rozumiem was , nie kłóćcie sie ;) to do niczego nie prowadzi :P A co do mojej sprawy to trzeba poczekac i tyle ;P , jesli to były dni płodne a ja nawet wyszedłem przed wytryskiem , to szansa jest niewielka, chyba :p ale sex zawsze wiąże ze sobą jakies ryzyko :P Ale w moim przypadku , to szaansa może być nikła :P mam nadzieje że nie bede miał pecha :)

Gość allpaly11
up , ktoś jeszcze chce cos dodac :D ? jak myślicie :D ?

Gość uuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssa
Tak, zostaniesz tatą, nie mam wątpliwości. Przykro mi ale też gratuluję. Wystarczy kropelka, i ten jeden plemnik który wytrwał, jesteście młodzi i w takim wieku najłatwiej zajść w ciążę. Dziękuję. P.S Jesteś młodym małym fiutkiem i idiotą aby myśleć, że zapłodniłeś swoją dziewczynę. Polecam zabranie się za czytanie książek o układzie rozrodczym, współżyciu i fizjologii człowieka zamiast siedzieć na tym forum, gdzie są sami idioci bez życia osobistego, uzależnieni od internetu - tacy jak ja.

Gość allpaly11
Witam to znowu ja czy jeśli dziewczyna zażywała antybiotyk przez 5 dni to może to powodować spóźnienie miesiączki ?;> Już sie spóźnia 2 dni , i troche jestem zdziwiony ;P A czy jeśli miała owulacje w dniu w którym mieliśmy stosunek , to przez to że źle najpierw chciałem założyć prezerwatywe , mogło dojsc do zapłodnienia ? Oczywiscie potem odwróciłem i nie skończyłem w środku i gdy troszke sie już wkurzyłem tym że nie może wejsc to mi penis troche zmalał i było wiecej miejsca na górze , ale potem było wszystko na swoim miejscu

Gość allpaly11
up

Gość tratatata....
o matko, zdecyduj się, pisałeś że ma nieregularne miesiączki, niech idzie do ginekologa nie będziesz miał wątpliwości

Gość przewrazliwiony
to tylko założenie .. :) "jeśliby miała " a co z tą gumką i tą erekcją ?:P

Gość wwwwwwaaarner
Głupia pipa z Ciebie jak i z niej, pierdoły nie powinny zabierać się za seks... Jak ma nieregularne to skąd niby wie, że jej się spóźnia WYJAŚNISZ MI? Małolata nie zna swojego organizmu i twierdzi że okres się jej spóźnia mimo że jak ma nieregularny to nigdy nie wie kiedy dokładnie dostanie, a dwa dni to u kobiety z regularnym okresem czasem się zdarza. A i jeszcze przy owulacji jak i w dzien owulacji szansa na zapłodnienie przy pełnym stosunku mieści się w ok 25-40% a ty myślisz ze tym swoim miękkim fiutkiem w gumce zapłodniłeś...

Gość allpaly11
wcześniej miała nieregularne teraz jej sie jako tako ustabilizowały .. i dlatego tak sie pytam :P , nie warcz na mnie :P

Gość hipolit
Miałem identyczną sytuacje w tym samymym czasie w identycznych okolicznosciach. Okres spoźnia się już kilka dni. Dziewczyna również brała antybiotyk i dochodził stres.

Gość allpaly11
u mnie sprawa sie rozwiązała i dostała okresu :)

Gość hipolit
a jak dlugo sie opoznil?

Gość allpaly11
2 dni ;) ale to przez stres :)

Gość hipolit
w moim przypadku czekam dłuzej , ale sytuacja jest dokladnie taka sama, a poza tym byl stres i leki. Nie ma dodatkowych objawow, czekam dalej