Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zanis

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Współżyłam z chłopakiem. Bez zabezpieczen.Wsunal na max 2 centy i poczulam ogromny bol.Wiec wyjal.No i wiecej nie probowal. Gdy poszlam do domu to zobaczylam 3 malutkie czerwone kropelki. Zmierzylam tepmeratrue.Wyszla 37,1 Chce isc do ginekologa. Po tabletke "po".Czy musze isc z rodzicami? Wiem ze ta tabletka kosztuje 50 zlotych ! Nie mamy kasy w domu.Ledwo wiazemy koniec z koncem Co powinnam zrobic? A i moge byc w ciazy gdy dostalam te 3 male plamki czerwone po stosunku?I czy to jest okres? Mam 15 lat. On mnie zmusil do tego..

Gość hehehehahaha
fajne prowo :)

Jeśli cię zmusił to zgłos na policję próbę gwałtu. Zwłaszcza, ze jestes nieletnia. I od sexu sie trzymaj z dala. Poczyaj tez moze jak dochodzi do zapłodnienia w kasiazce w bibliotece

Gość mlk
pewnie wczesniej nie współżyłaś -krew jest z uszkodzonej błony dziewiczej -stąd też ból. nie ma sensu mierzyć temp. jednorazowo w ciągu dnia gdyż wysiłek i ruch podnosi temp. ciała. pomiar jest więc niemiarodajny. skoro nie było wytrysku to ciązy nie ma też. A na przyszłość nie daj się zmuszać do seksu i nie współżyj bez zabezpieczenia.

Gość cytrynowka,,,,
No tak objawy ciazy w godzine po stosunku :O Prowokacja?

na 100% nie jestem w ciazy?? Bo ide do ginekologa zaraz