Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osoby takiej szukam,

Szukam osób które znają kogoś z HIV

Polecane posty

Gość osoby takiej szukam,

jak wygląda zycie takiej osoby ? ile biorą leków ? Mają problemy z wątrobą ,sercem , nerkami ? Niestety moja kolezanke to spotkało , jej mąz ja zarazil (zdradzal od 2 lat :( ) i nie wiem jak jej pomoc, jest pod opieka lekarzy ale i tak nie przyjmuje do wiadomosci tego co oni mowią ,wmawia sobie ze niedlugo umrze..

Gość etw3
Sam jesteś jedno wielkie oszustwo. Dziś ludzie z HIV mogą żyć bardzo długo i cieszyć się dobrym zdrowiem. Ważne jest by się leczyć.

Gość Nie ma takiego wirusa
A najlepiej się leczyć do końca życia...

Gość smiechu warte !!!!!!!!!!
Nie ma takiego wirusa? To dlaczego nieleczeni ludzie którzy nie wiedzą o zakazeniu umierają po kilku/kilkunastu latach na AIDS? Widziałes/as kiedys taką osobe ? jej twarz ,ciało ,zachowanie ? samo z siebie sie to wzielo tak ? :O od moment wykrycia wirusa i rozpoączecia leczenia taka osoba może przezyc 40 lat , ten okres stale sie wydłuza , stosuje sie HAART(kombinacje chyba 3 lekow) i inne sposoby leczenia. Skutki uboczne wiadomo ze mogą byc. Jedna osoba jest bardziej wrazliwa ,inna pije pali ćpa a nic jest. Obecne leki nie powoduja juz takich problemow jak te z lat90tych. Zycie takiej osoby wyglada normalnie , musi tylko co jakis czas sprawdzac poziom wiremii i tyle . Nie znam nikogo z hiv-em ,pisze tylko to czego dowiedzialam sie od przemiłej pani ze stronki aids.gov.pl :)