Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgq5t35

Nie wytrzymałam nerwowo i przy...bałam smarkowi

Polecane posty

Gość tgq5t35

Wczoraj stałam na przystanku i czekałam na autobus. Nieopodal mnie stała grupka smarkaczy, wiecie, krok w kolanach, bluzy na łbach , plecaczki na ramionkach, kazdy w łapie fajka. Nie wiem czy po 18 lat mieli. I stoją i coś gadają i po jakimś czasie widzę że co raz zerkają na mnie i w śmiech. Coś jeszcze komentują itd. A ja juz się gotowałam. ALe jak jeden z nichprzechodził koło mnie i niby niechcący mnie szturchnął (tak że prawie przed autem na szosie wylądowałam) to nie wytrzymałam. Przyłożyłam mu raz i drugi, i trzeci. Koledzy zamiast mu pomóc zmyli się czym prędzej. A temu orangutanowi też i pewność przeszła i to jego wygadane. W końcu złapałam go za fraki, zaciągnęłam do słupa, przycuisnęłam go i pwoiedziałam, że jak jeszcze raz on albo jego koledzy zaczepią mnia albo kogoś innego to mamusie będą do końca życia w polsacie w podaruj dzieciom słońce się ogłaszać. Jeszcze nigdy nie widziałam aby tak ktoś spierdalał.

Gość hahihahu
provo... ale jeżeli to byłoby na prawde to popieram :) też nie lubię takich smarkaczy

Gość Nie mieszkam juz w POlsce
hahaha i prawidłowo ;) !!! zuch babeczka

Gość już to widzę hahahahaha
ale masz fantazję od rana :)

Gość tgq5t35
Może nic by nie było jakby by mnie ten małolat nie popchnął, ale to szturchnięcie było było ewidentnie specjalne. Ale może zanim drugi raz zechce komuś coś zrobić to się zastanowi. I kolegów zmieni bo zamiast pomóc biedakowi to się w tempie ekepresowym ulotnili.

Gość 12345abc12345abc
super !jestem za jeszcze rodzice powinni zdrowo przełożyć w domu to by na ulicę nie wynosili takich zachowań potem rośnie nam przestępczość u małolatów którzy nikogo się nie boją

Gość frezjaaaaa
BRAWO:))))

Gość wejasieja
jesli to prawda to szacuneczek :D ja mam ochote jak jade w busie czy tramwaju, i slysze ze banda gowniarzy puszcza muzyke na full ze swojego radyjka czy komorki. mam ochote je zabrac i o ziemie rozpidnolic ;/

Gość wefcwe
ha ha :D pewnie to prowo, ale śmieszne :D