Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvebaebharbh

Matka Madzi została objęta programem ochrony świadków koronnych

Polecane posty

Gość Biorąc pod uwagę
jak się zachowywało przypadkowe BYDŁO zgromadzone na pogrzebie Madzi to się nie dziwię

Gość i nie porzygajcie
Uwielbiam to jak ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. :classic_cool:

Gość ciekawe zjawisko ...
Jak sie zachowałammama Madzi tez nie wspomnę ... zagrzebac swoje dziecko pod gruzem i udawac ze dziecko zostalo porwane. Oczywiscie tłum na pogrzebie jest po stokroc gorszy niz wyrona matka

Gość q11
w co było ubrane to dziecko??? w śpioszki czy w kombinezon??? bo to znacząca różnica!

"rzecznik prokuratury Gabriel Radziszewski poinformował o rozpoczetej procedurze objęcia śliskiego kocyka programem ochrony świadków i przyznanie mu statusu świadka koronnego. Zgodnie z obowiazującymi w Polsce przepisami ŚLISKI KOCYK mógłby liczyć na odstapienie od zarzutu współudziału w morderstwie jaki prokuratura planowałaby mu przedstawić. wiecej o saym programie świadka koronnego powie oficer cbś : - dysponujemy środkami finansowymi i uprawnieniami by zapewnić śliskiemu kocykowi nową tożsamość , zmianę barwy, kroju jak również nowe dane . w grę wchodzi również wyjazd za granicę...."

Gość Biorąc pod uwagę
współczuję osobom mającym groby bliskich obok grobu madzi bo zostały one stratowane przez oszalałą dzicz żądną znalezienia się w pierwszym rzędzie i trzaśnięcia paru fotek komórkami

Gość q11
biorąc pod uwagę -przeczytałam ten artykuł co wkleiłaś, napiszę więcej... widziałam live z tego pogrzebu, jak babki skakały po grobach... naprawdę :O zrzucały znicze z innych...

10:00 [zgłoś do usunięcia] Biorąc pod uwagę współczuję osobom mającym groby bliskich obok grobu madzi bo zostały one stratowane przez oszalałą dzicz żądną znalezienia się w pierwszym rzędzie i trzaśnięcia paru fotek komórkami Rozniosłeś mnie :D:D Ale cała prawda o tym plebsie z pogrzebu. Ja widziałam na zdjęciach te buraczane mordy polaczków udających wielkie cierpienie to myslałam że yebne smiechem 🖐️

Nie wiem czy w tym kraju takie rzeczy mogą jeszcze kogoś szokować. Spodziewaliście sie, że wszystko zostanie wyjaśnione a ona skazana ? :-D

to sa właśnie ludzie w stylu tych pokojowych obrońców krzyża... zadeptać groby, potłuc znicze byleby pokazać jak to bardzo przezywaja dramat. żenada. ja zbaczyłem te mordy od razu mi się skojarzyło z cyrkami pod pałacem prezydenckim i wyłączyłem tv.

Gość dajcie już spokój
Ludzie zabawili się w detektywów, potem zbiorowo poszli na pogrzeb zobaczyć o czym by można było jeszcze potrajkotać. A może ktoś z rodziny nie był na czarno ubrany i pojawi się kolejna teoria spiskowa? :)

Zapomniales dodac, ze przy okazji pogrzebu Madzi stratowali mniej medialne groby. Bezmozgie bydlo...

kiedy zostana postawione zarzuty KOCYKOWI? i czy on gdzies sie ukrywa? ostatnio nie mialam czasu na seriale

Gość schował się w sklepie
pomiędzy inne kocyki

Gość Dellissimo
Haha i co pewnie jesteście zbulwersowani! W wiadomościach wypowiadała sie taka starsza pani że przyszła na pogrzeb pomodlić sie a nie oceniać, ! Ale bydło nie zrozumie , stado hien i sepow bazujących na czyjejś tragedii, za dużo filmów sie naoglądaliście i zakładacie z góry najgorsza wersję chociaż fakt jest faktem!

bydło to było na tym pogrzebie :D nie wszyscy ale byli tacy jak pod palacem prezydenckim co miesiac... w 99% elektorat pisu ci co łazili po grobach i strącali znicze byleby sie dopchać na przód i blookać czy ten caly bartek płacze:O tacy 100% katolicy którzy najchętniej by rozpalili stos pod matka tego dziecka i tym bartkiem i cala ich familią...🖐️

choć jestem, zdecydowanym, antyklerykałem, muszę przyznać, że ksiądz, który zastosował, fortel Jezusa, jest genialny.... niech pierwszy rzuci kamieniem, ten, kto jest bez winy...

tam już czekał tłum katolików z kamieniami którzy by i tego księdza ukamienowali gdyby tylko nie podzielal ich racji:O pamietacie jak pod pałacem katolicy zgnoili tego biednego bogu ducha winnego księdza?:O ja nie jestem antyklerykałem ale ci ludzie co po grobach skakali tak samo jak i obroncy krzyża to nic z nauczaniem jezusa wspólnego nie mają🖐️

Rozumiem, ze tylko Madzia potrzebowala modlitwy na pokaz a inne groby tak sobie mogly byc stratowane... zalosne.

tak sobie myślę, czy te 15 min sławy dla tej rodziny na dobre wyjdzie?????? A najważniejsza bohaterka, nawet nie obejrzy sprawozdań na DVD, jaka to była sławna.....

nie byla tylko dalej jest sławna , ta sprawa bedzie sie jeszcze ciagnela miesiacami .. a inne groby raczej nie zostaly uszkodzone i swoja modlitwe przy pogrzebie rowniez otrzymały