Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piekielnaa

10 Najlepszych środków na odchudzanie :)

Polecane posty

Jakie wg was są najlepsze środki na odchudzanie , chciałabym zrzucić ok 6 kg. Probowałam sporty , diety itp ale to chyba wina mojej powolnej przemiany materii . Znacie jakieś skuteczne środki wspomagające odchudzanie . Zdaje sobie sprawe że bez diety i ruchu to nic nie da :)

Gość ukgkghg
zmiana nawyków zywieniowych + RUCH- nie ma nic innego skutecznego

Gość mikikun
ocet winny rooibos czyli czerwona herbata nie mulic z himska podróba pu her :)

tzn , dawniej wcinałam strasznie dużo słodyczy, piłam gazowane napoje i jadłam nieregularnie... a co najgorsze szkola , próby troche praca i moj pierwszy posiłek był o 15 :( teraz to zmieniłam dużo ruchu jem regularnie , nie jem słodyczy , ziemniaków , białego pieczywa , ale dużo mi to nie dało już 2 miesiąc tak i żadnych efektów;(

Gość ttttttttt6
autorko,a jak często masz bara bara ?

Gość z boczku zerkająca
piekielna ty wredna jesteś

jeżeli ktoś jest miły dla mnie to ja jestem miła dla niego . - proste chyba nie ?

drogie panie . prosiłabym o opinie środków na odchudzanie , bardzo mnie ciekawy therm line , ponieważ czytalam że jest bardzo skuteczny ale nie wiem czy to co niektórzy piszą o tym specjale nie mija się z prawdą . stososował ktoś , a może brałyście coś co pomogło unicestwić zbędne kg ;)

Alli zdecydowanie polecam, ale jest jeden szczegol. Przy braniu Alli trzeba naprawde malo jesc i nic tlustego, bo inaczej jest problem spory.

Gość ukgkghg
ćwicz! jedz mniej i tyle! sprwdz jakie masz zapotrzebowani kaloryczne i sie dostosuje co z tego ze zrezygnujesz z tego i tamtego jak wpychasz ile wlezie z głowa to rob! tylko nie pisz ze jesz malo bo nie uwierze, nie byloby tych problemow o jakich piszesz rusz dupe i idz na fitness albo siłke

chyba za bardzo nie czytasz tego co pisze . wiem że najrozsądniej było by iść do dietetyka ale najpierw chce wspomóc troche powolny metabolizm , jeżeli wiesz lepiej co jem i ile jem to ci gratuluje

Gość ale jaja .
ja polecam BIO CLA z zielona herbata

Gość htrthet
t

Gość htrthet
shizuka alli właśnie na spożyte tłuszcze działą i tylko na tłuszcze, utrudnia ich wchłanianie. jeśli unikasz tłuszczów w diecie to na nic ci alli bo ja inne składniki nie działa. wyrzucasz pieniądze w błoto

No to nie wiem, mi pomogl. Na poczatku byla masakra, bo tluszcz sie ze mnie po prostu wylewal. Brzmi to okropnie, ale tak to wygladalo. A z biegiem czasu przy ostrzejszej diecie bylo juz dobrze.

1. dieta dukana - opis z Tipów http://goo.gl/BBjuW (schudłam 12kilo) 2. m.ż. - mniej żreć 3. pić dużo wody 4. nie jeść białego chleba, białego makaronu ani ciast i słodyczy - nigdy! 5. pić herbatki typu slim 6. pić herba mate (na pobudzenie przemiany materii) 7. jeździć do szkoły, pracy na rowerze 8. chodzić na jogę (przemiana materii) 9. jeść ciepłe śniadania od razu po wstaniu z łóżka 10. jeść 5 razy dziennie zamiast 3 Przeczytaj jak przyspieszyć metabolizm http://goo.gl/owPsu

@AlicjaAla stosuje sie do twoich rad , odpuściłam sobie białe pieczowo , na śniadanie jem graham a później już tylko pełno ziarniste , na rower niestety nie pora , ale trenuje siatkówke , szybkie spacery codziennie , jem regularnie 5 posiłkow dziennie , nie jem słodyczy , pije dużo wody , piłam jakieś herbatki które wspomagają metabolizm , nad yogą pomyśle :) dziękuje za odpowiedź jeszcze zastanawiam się nad błonnikiem w tabletkach

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Chciałabym zaproponować Ci preparat Elavia 4321 Slim. Jest to program 25dniowy, który wspomaga odchudzanie i utratę nawet 5 kilogramów, warto pierwszy etap stosowania Elavia 4321 Slim (10dni) ustabilizować kapsułkami na dzień i na noc Elavia Anti Yo-Yo (15 dni). Elavia 4321 Slim to program wspomagający naturalne funkcje organizmu, które sprzyjają odchudzaniu. Elavia to kompozycja 10 naturalnych roślinnych wyciągów, tradycyjnie zalecanych na odchudzanie. Zapraszam Cię do zapoznania się ze stroną produktu elavia.pl oraz na fanpage gdzie wspieramy się wzajemnie w walce o 5 kilogramów mniej :) https://www.facebook.com/elavia4321slim Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia Slim 4321 Slim

Gość dszcacascd
przestan wpierdalać jak świnia na uboju to schudniesz.... słaba przemiana materii... dobre

Gość ta w której jest ogień
meizitang. można kupic przez internet, dosyc drogie. ja właśnie stosuje i chyba schudłam, po tygodniu :D tabletki te sa nielegalne w polsce, ponieważ zawierają narkotyk. ale właśnie dzięki niemu nie chce się jesć. czasem nawet totalny brak apetytu, jadłowstręt.

Gość zalezy jak sie dogadujecie
a ile dalas za ten meizytang?

Gość ta w której jest ogień
93 zł za pobraniem. (wiadomo, z ogłoszenia kupiłam to lepiej za pobraniem) ale uwaga, bo skutki uboczne sa! czasami czuję się jakbym była po prostu nacpana