Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjuznic

Ogromne ilości śluzu - proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość niewiemjuznic

O czym może świadczyć tak duża ilość śluzu? Cykle mam ok 33-dniowe, współżyłam z chłopakiem 5 i 8 dnia cyklu, czyli teoretycznie w dni niepłodne, oczywiście z zabezpieczeniem. Owulację miałam zazwyczaj ok 17 dnia, dziś jest 26 dzień cyklu, a ja od ok 3 dni mam jakby owulację (spóźnioną?) tylko wydaje mi się, że tego śluzu jest więcej niż zwykle. Do tego bolą mnie jajniki, jak zwykle podczas owulacji. Śluz przypomina białko jaja kurzego, są to wręcz takie czopy śluzowe (rano), a potem już tylko przezroczysty śluz w ciągu dnia i uczucie wilgotności. Ciążę raczej wykluczam, ale nie mam pojęcia, co to może być. Miała któraś z Was takie przypadłości podczas owulacji, że tego śluzu było naprawdę bardzo dużo?

Gość niewiemjuznic
up

Gość niewiemjuznic
up

A czy odczuwasz jakieś swędzenie, pieczenie? Bo może to świadczyć o infekcji, a duża ilość śluzu dotyczy grzybicy z tym że śluz jest jak twarożek, więc nie jestem pewna czy to dotyczy ciebie. Na wszelki wypadek możesz założyć sobie lactovaginal, probiotyk dopochwowy, jeśli objawy nie ustąpią udaj się do lekarza. Pozdrawiam

Gość niewiemjuznic
Nie to na pewno nie grzybica - miałam już kiedyś grzybicę i wiem, jak to wygląda. Teraz po prostu bolą mnie jajniki i mam śluz jak białko jaja kurzego, nic więcej. Ostatni stosunek miałam ok 28 stycznia, dziś zrobiłam test, tak dla pewności i wyszedł negatywnie. To mi wygląda na owulację, ale dlaczego tak późno?