Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchidea248

Ona 168 cm, on 165 cm...

Polecane posty

Gość Orchidea248

Jestem wysoka i do tej pory było mi z tym dobrze... Spotykałam się z wysokimi i przystojnymi chłopakami. Ale oni na ogół byli zakochani bardziej w sobie niż we mnie dlatego każdy taki związek nie przetrwał próby czasu. Teraz poznałam cudownego chłopaka. Zaprzyjaźniliśmy się, rozumiemy się bez słów, jesteśmy podobni. On lubi mnie za to kim jestem a nie za to jak wyglądam. Pamięta o moich upodobaniach, ważnych dla mnie datach.... Nie muszę przy nim udawać, jestem w 100% sobą... Mogłabym wymieniać bez końca. ALE ON JEST ODE MNIE NIŻSZY!!! W DODATKU BARDZO SZCZUPŁY!!! Czy to przekreśla nasze szanse na romantyczny związek?

rzeczywiście wysoka jesteś ponad normę...:-O chyba, że wysoka jak na swój wiek (14)

Gość o matko, ja myślę,
że problem 3 centymetrów jest nie do przeskoczenia, w końcu to 3 centymetry !!! co tam, że szanuje, że pomaga, że może kocha, ale 3 cm, toż to tragedia w Uwadze wkrótce o tym mówić będą, a może p. Rutkowski by znalazł te 3 cm, jak myślicie? straszne to, straszne !!!

Gość Orchidea248
Ok, chcę to sprostować- nie jestem wysoka ale w porównaniu z nim... TAK. Cytuje moją przyjaciółkę : "Ale wy się dogadujecie! Bylibyście świetną parą... Gdybyście nie wyglądali jak mamusia z synkiem..." :-(

Gość aasweewrrt
ja bym sie czula jak facet w takim związku :D chlopak musi byc wyzszy

Gość Orchidea248
A czy ktoś z Was był w takim związku?