Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SabciaT

Pytanie moroznik kaukaski ?

Polecane posty

Gość SabciaT

Witam, od jakiegoś czasu stosuję moroznik kaukaski. Efekty są bardzo zadowalające. nawet mój mąż zaczął zauważać Ostatnio przeszukiwałam fora i natknęłam się na wątek dotyczący podrabiania moroznika - rzekomo mieszają go na ukrainie z sianem.. (Wg mnie chyba nie bo działą rewelacyjnie...) wie ktoś coś n a ten temat? Natknęłam się na pewną aukcję dot. moroznika i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że producent zaczął się zabezpieczać jakimiś holograficznymi banderolami aby zapobiec podrabianiu. :confused: :confused: i mam teraz wątpliwości, ponieważ chcę zamówić jeszcze, ale nie wiem od kogo.. Czy ktoś może wie coś na ten temat ? Chyba lepiej kupić te z zabezpieczeniami, co nie ?. Sprzedawca jeszcze opisał, że po zerwaniu tej banderoli zostają jakieś napisy zapewniające to, że nie byłon nigdy wcześniej otwierany ?? Proszę o porady :(

Gość czy mozesz mi napisać gdzie
go kupujesz ja go kiedys brałam/kupowałam w dotyku natury/ ale już go tam nie ma

Cześc Sabcia,kiedyś coś czytałam o morozniku,że na odchudzanie jest dobry.Dużo schudłaś jeśli można zapytać?

Gość SabciaT
Po ok 1,5 miesiąca schudłam 7 kg :)

Gość opwadawer
czy w zwyklej aptece jest dostepny czy tylko w zielarskim jakims ?

Gość bezmleka
Ja stosuje mroźnik od 2 tygodni i nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych ! Znajoma brała go przez 6 miesiecy i poza schudnięciem nic się nie działo !!! Ja biorę ukraiński bo taki brała znajoma. Kupiłąm go na : www.swistak.pl/a50287652,MOROZNIK-cudowne-ziola-odchudzajace.html

Czy to mozliwe? 7 kg w poltora miesiaca od samego ziela? Podniasze wqtek: czy ktos ma jeszcze jakies doswiadczenia?

Gość irlandia27
witam , ja dzisiaj zaczelam brac moroznik rosyjski, jest on w proszku i posiada porzadne zamkniecie oraz holograficzna banderole , na innym forum polecily mi go dziewczyny kture schudly po nim moze i mnie sie uda ja go telefonicznie zamowilam od bardzo milego pana, macie juz jakies efekty? mi tylko niedobrze po nim jest..

Gość Błażejek
Siemka Ja (facet) też stosowałem to ziółko. Nie zauważyłem u siebie żadnych ubocznych, a poleciła mi go znajoma co zamawia od jakiegoś faceta. Jak zauważyłą przedmówczyni to kupiłem oryginalny z banderolą holograficzną. Widziałem ostatnio na internecie inne opakowania i bez banderol ale nie wiem czy to nie fake ? Osobiscie polecam i napewno jeszcze go bede stosowac, fajne dziala. Czy ktos z Was mial jakies skutki uboczne ?

Gość irlandia27
Blazejek zapraszam cie na moj topik o tym samym temacie ten opuszczony spojrz na daty ;) tam masz link do orginalnygo, pozdrowionka i czekamy na ciebie ;)

Gość Alexis29
Witaj Irlandia dzis dostalam przesylke z moroznikiem .Mam duza nadwage ale biore tez inne leki np antydepresant .Naczytalam sie o szkodliwosciach moroznika i naszły mnie watpliwosci .... Pozdrawiam :)

Gość irlandia27
Aleksis zapraszam cie na aktualny topik o morozniku kalkaskim od dzisiaj !!! ten topik umarl

Gość elizablee
Witam, mam do sprzedania prawdziwy moroznik kaukaski sprowadzony z za granicy w niebieskich granatowych saszetkach oraz w białych pojemniczkach. Zainteresowani niech piszą na elizablee@wp.pl :)

Gość gośćjolanda
Witam! Ja kupiłam Morożnik Kaukazki w sklepie zielarskim oznaczony banderolą .Wszystko jest w języku polskim ,dostałam też książeczkę z opisem składu i stosowania.Poleciła mi go moja kuzynka ,która schudła ok .18 kg.Gdy zobaczyłam kuzynkę moje pierwsze wrażenie było .ze wygląda nienaturalnie. Ona twierdziła że czuje się świetnie ,zrobiła nawet badania krwi ,które ponoć są w normie.Zaczęłam brać i obserwować swój organizm,po tygodniu kiedy zwiększyłam dawkę do dwóch tabletek wylądowałam na sorze.Miałam silne migotanie przedsionków ,niepokój i mdlałam .pozdrawiam wszystkich niech się zastanowią ja wolę ćwiczenia

Gość gość
"gośćjolanda "- nie pisz bzdur ,że dostałaś migotania w głowie bo po pierwsze Moroznik nie jest w tabletkach a po drugie ten w proszku trzeba stopniowo dozować miarkami ,więc zmyślasz . Moroznik w kapsułkach z zieloną herbatą jest słabiutki ale gdy pijesz dziennie mocną herbatę lub kawę to możesz dostać od tego pobudzenia i palpitacji serca jeżeli masz labilny układ nerwowy plus zielona herbata w kapsułce . Mniemam ,że w ogóle nie stosowałaś Moroznika w realu lecz się w temacie wypowiadasz. Zresztą na innym forum pisałaś podobnie w temacie odchudzania jakimś suplementem z naturalnymi składnikami termogenicznymi , gdzie ,że wszystkimi było w normie a ty jedna dostałaś po nim ataku histerii , pobudzenia , dolegliwości sercowych i wylądowałaś na sorze .Zapewne na jakimś jeszcze forum pisałaś z tą samą płytą nagraną o migotaniu przedsionków , omdleniach , niepokoju i w tonie własnym np. nie bierzcie to szkodliwe obrzydzając innym .Nie możesz pić często herbaty i kawy bo od niej też spotęgujesz własną nerwicę i serduszko do palpitacji . Powinnaś znać możliwości swojego organizmu i wiedzieć na co chorujesz aby wiedzieć co brać a co nie brać a z tego co widzę masz częste pobyty na sorze ,więc jesteś doświadczona i zdiagnozowana.