Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FosterThePeople11

CO TO MOZE BYC?!!!

Polecane posty

Gość FosterThePeople11

Od niedawna spotykam sie z chlopakiem.Zauwazylam jednak ze ma jakies dziwne tiki nerwowe.Czasem porusza reka co dla 'zwyklego' czlowieka wydaje sie to normalne ale jesli siedzi sie z Nim dluzej to widac ze te ruchy sie powtarzaja, do tego czasem dziwnie nim rusza.Tzn jak sie do niego przytulam to takie dziwne uczucie jest jakby bylo mu zimno.Nie dzieje sie tak przez caly czas tylko co kilka minut.Troche krepuje sie Go zapytac co mu jest ale troche mnie to zastanawia.Niestety nie potrafie tego inaczej wytlumaczyc.Co to moze byc??I jakie moga byc powody? ___________________________________________________________ Zapytalam czemu go tak czasem trzesie jakby bylo mu zimno.Powiedzial ze nic mu nie jest i mysli ze to z podniecenia a nie mial tak wczesniej bo nikt na niego tak mocno nie dzialal ale cos mi sie wydaje ze kreci.Kilka razy zadawalam mu to samo pytanie a on ciagle trzymal sie jednej wersji.Nie mam pojecia czy uwierzyc mu w to czy jeszcze troche popytac.Jakos mi sie wierzyc nie chce zeby takie objawy mial tym ze na niego dzialam.Popytam jeszcze znajomego ktory spedza z nim troche czasu,moze on tez zauwazyl te tiki..

Gość może ma jakąś
nerwice

Gość FosterThePeople11
Ehh...Pytalam czy cos mu jest, czy jest na cos chory.Powiedzial ze nie

Gość cccccccccccss
zaden chory facet nie przyzna sie ze jest zdrowy :D albo nie wie o chorobie

Gość FosterThePeople11
To co mam zrobic?Nie zeby mi te jego tiki przeszkadzaly ale po prostu sie martwie

Jak długo się spotykacie? Wydaje mi się, że skoro Ci nie przeszkadzają te tiki to daj mu spokój z tym pytaniem. Jeśli będzie gotowy Ci powiedzieć, to zrobi to. A jeśli rzeczywiście jest chory to na pewno się tego wstydzi i nie chce żebyś go zostawiła, a uwierz tak z pewnością jest.

Gość UbaBuba
Cześć,kiedyś spotykałam się z chłopakiem,który miał dokładnie to samo i w tym przypadku było to właśnie podniecenie połączone z poddenerwowaniem na mój widok. On prawdopodobnie mówi prawdę,nie męcz go tak -to mu przejdzie samo, kiedy się trochę do Ciebie przyzwyczai. Pozdrawiam.

Gość kakkakakaka
może ma zespół touretta?