Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamhorroryona32*

Zadziwia mnie...

Polecane posty

Gość kochamhorroryona32*

Weszłam z ciekawości na seks czata. Rany, ile tam ludzi w związkach, to raz, dwa osób z dziwacznymi upodobaniami. Najbardziej zadziwia mnie jednak ilość osób, będących w związkach małżeńskich...Współczuje ich "drugim połowom" (chyba że są równie zdesperowane). Nie jestem w stanie pojąc też, jak można umawiać się na sek z byle kim, zwłaszcza w dobie tylu chorób. Tylu ludzi siedzi i trzepie, bądź się umawia. Lubię seks, ale nie pozwoliłabym sobie mieć do niego takie podejście, jak Ci ludzie. Dlaczego seks tak bardzo rządzi ludzmi?

Gość Paweł ;ioooooo
Ale to przecież tylko część społeczeństwa, ile osób wchodzi na taki czat regularnie by szukać seksu? Najwyżej z 5000, a czym to jest w porównaniu do całego społeczeństwa

Gość malarz z troccaderro
uzależnienie jak każde inne

Chcą rozładować napięcie, pomarzyć o czymś, czego nigdy mieć nie będą, są uzależnieni od seksu, albo nie mogą go uprawiać z powodu choroby, braku partnera, niepełnosprawności. Powodów jest wiele. Jednak, tak jak mówisz, najwięcej jest tych, którzy szukają przygód. Niedobrze mi, jak o tym pomyślę, ale cóż...Internet ma to do siebie...