Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytttaaaaa

czy ktora z Was w czasie diety jadla grejpfruty?

Polecane posty

Gość judytttaaaaa

slyszalam ze grejpfruty wspomagaja odchudzanie. dlatego tez kazdego dnia postanowilam jesc jednego. jednak nie wiem teraz czy to dobry pomysl, bo taki jeden grejpfrut ma 150 kcal ( ja same duze spotykam). i w koncu nie wiem czy to dobry pomysl. bo tak szczerze to jesli on nie przynosi efektow, to wolalabym te kalorie przeznaczyc na jakis inny posilek, ktory choc troche mnie nasyci..

Ja jadam grejpfruty bez względu na dietę bo są zdrowe i je po prostu lubię :D A przejmowanie się 150kcal to jakiś absurd :D zjedz owoc, zrob 50 przysiadów, 50 pajacyykow i bilans wyjdzie na zero. A jak chcesz, żeby cię nasycil, to możesz go przecież włączyć do posiłku - zjeść z twarozkiem, jogurtem, brązowym ryżem... Z drugiej strony wiara w jakieś "cudowne" właściwości niektórych roślin czy substancji to wiara w mzonki. Nawet jeżeli pomaga, to sadzisz że co? Że spalisz dzięki nim pol kilo tłuszczu dodatkowo? Może 5 gram raczej :D Ocet, grapefruity, imbir, mieszanki ziolowe... Aż brakuje miejsca w menu na normalne jedzenie :D Przede wszystkim to jednak trzeba ruszyć tyłek, niestety. :P