Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harino13

Czy jest szansa na ciąze????

Polecane posty

Gość harino13

Cykle mamco 30- 32 dni. Stosunek odbyl sie 10 dnia cylku( mialam skapy sluz plodny) , czyli na samym poczatku dni plodnych.w tej chwili jest 21 dzien cylku , robilam juz dwa testy wyszły negatywnie,ale bola mnie jajniki co wczesniej sie raczej zadko zdarzalo , piersi zaczynaja bolec jak przed okresem. Czy ktoras z was zaszla w cize w 10 dni cylku przy cyklach 30-32 dniowych???? Pomocy

Gość zuzulaaa
mnie sie wydaje ze w czasie owulacji jest bardzo duze prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, więc duza szansa u ciebie

Gość harino13
Szansa niby jest ale to byl poczatek dni plodnych . 10 dzien cyklu , biorac pod uwage ze plemniki mogazyc pare dni chyba jest taka mozliwosc . czy ktoras z was zaszla w 10 dniu cyklu???? ( dostalam kaszki i wyprysków na twarzy )

Gość majonez z dżemem
Przy cyklach 30-35 zaszlam w ciążę w 6 dniu cyklu.

Gość harino13
To chyba plemniczki u Ciebie czekały na jajeczko;-)))teraz mam objawy typowe na miesiaczke bol piersi i dodatkowo co bywalo zadko bol jajnikow i ta dziwna kaszka na twarzy ????//

Gość rumianek dzbanek
Nam się udało w 16 dc przy cyklach 32-dniowych. No ale organizm to nie maszyna, trudno przewidzieć. Testy domowe robione tak wcześnie są niewiarygodne, a dolicz sobie jeszcze czas potrzebny na zagnieżdzenie zarodka, to cały proces "testowania" się wydłuża.

Gość hbhjbghjgbjhgjhg
dziewczyno co ty wypisujesz, 10 dzien cyklu?nawet w cyklu 28 dniowym w ciaze bys nie zaszla w 10 dniu cyklu, wez sobie poczytaj na necie, zreszta sa tam tez kalkulatory owulacyjne, o matko jaki debilizm

Gość harino13
Debilizmu u mni enie stwierdzono !!!! wyzej kobitka wyraznie pisze ze zaszla w ciaze w 6 dniu cyklu przy 32-35 dniowych cyklach . Obliczajac dni plodne wychodzi ze zaczynaja sie 10 dnia !!!!

Gość aniakowan
Przy tak długich cyklach dni płodne rozpoczynają się troszkę później niż 10 dnia, bo dopiero ok 14-15 dc. A sama owulacja ok 17 a nawet do 21dc. Także jest małe prawdopodobieństwo, aczkolwiek jest - zwłaszcza jeśli zaobserwowałaś już u siebie śluz

Gość harino13
Tylko tego 10 dnia mialam sluz plodny .Teraz jest normalny .

Pomocy. Sama nie wiem co mam myslec i czy to mozliwe. Ogolnie od jakiegos znow czasu mam nieregularne miesiaczki ostatnia mialam 21.stycznia. teraz 10.lutego kochałam sie ze swoi facetem, fakt faktem stosunek był przerwany, wytarł sie w recznik, ale kochalismy sie bez gumki i stosunek powtorzony byl kilkakrotnie z bardzo malymi odstepami czasu. Jest jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? Jesli bede, bede sie cieszyc.. pozdrawiam

Gość bialamasajka
Zawsze jest szansa. dni płodne możesz sobie określać dokładniej np mikroskopem owulacyjnym. Owulacja nie zawsze jest tego samego dnia, więc to powinno pomóc w staraniach :)

Gość harino 13
Czy nie ma juz wiecej kobitek ktore zaszły w ciaze w 10 dniu cylu przy 30dn cyklach??????????????????????

Gość ja zaszłam w
9dc, uwaga- wzięłam postninor duo,po 16h... Dowiedziałam się w 14 tc,bo myślałam,że organizm mi po nim zwariował i stad brak @.

Gość lajna
Kobieto zrób test w dniu planowanej miesiączki i bedziesz wiedziała.Wcześniej robienie testów jest kompletnie bez sensu

Gość harino 13
Wiem ze jest bez sensu ;-/ ale niemoglam wytrzymac ;-)))

Gość lajna
No ale przecież lepiej zaczekać bo wynik testu jest nie wiargodny jak sie robi przed okresem

Gość harino 13
Wszystko to wiem i rozumiem.Tylko ja tak bardzo bym chciala byc w tej ciazy zeszukam juz potwierdzenia dlatego tez pytam czy ktorej sie to wtakim czasie udalo ;-) byloby to pocieszajace ;-)))))))))))))))))