Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tolaola

BŁAGAM O POMOC

Polecane posty

Witam. Jestem młodym mężczyzna w sile wieku oraz świeżo upieczonym mężem. Potrzebuje pomocy was, drogie koleżanki. Otoż moja żona po ślubie w łóżku całkowicie się zmieniła. Wogóle jej nie poznaje. Dodam, że ma ona dosyć dużą nadwage, ale przed ślubem mi to nie przeszkadzało. Na początku naszego związku nasz seks był rewelacyjny. Niestety... Na początku małżeństwa też było dobrze, ale już nie tak, jak wcześniej. A teraz jest po prostu... Szkoda gadać. Moja żona przychodzi naga do łóżka i od razu chce penetracji. Bez żadnej gry wstępnej. Gdy w nią wchodzę, ona tylko drze się, że nic nie czuje i że mógłbym się trochę bardziej postarać i że jestem do niczego. Chciała trójkąta z moim bratem- dałem jej to. A teraz za każdym razem powtarza tylko że nigdy nie dorównam mu i że chyba źle wybrała męża. Bardzo mnie to dołuje. Czuje się przygnębiony. Chce ratować nasze małżeństwo. Co mam zrobić? Jak do niej dotrzeć? Naprawdę ją kocham!:( proszę was o pomoc

Gość polowanianadobranoc
To wiedz przyjacielu, że skoro porównuje Cię do brata i do tego jeszcze gnębi mówiąc że jesteś leszczem bo mu nie dorównasz to znaczy że Cię nie kocha i nie warto abyś ją kochał bo prawdopodobnie nie zasługuje na Ciebie przykre ale wg mnie prawdziwe.

Jakie prowo?! Czemu dla was każdy temat to prowokacja? To jest moje życie i mój Problem. Chciałem tylko uzyskać jakieś opinie od kobiet.

Nie dziw się że myśle że to prowo bo jak żyje to jeszcze nie słyszałam o takiej sytuacji. Ty serio nie miałeś przeczuć przed śłubem ?

Żadnych. Może czasem się mnie czepiala, ale myślałem że to normalne. Każdyy ma przecież gorszy dzień czasami. Nigdy bym nie przypuszczał że tak to się potoczy dalej