Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccgdydccccc

oceńcie - sukienka, KUPIĆ CZY NIE KUPIĆ

Polecane posty

Gość cccccgdydccccc
skupmy się na sukience a nie na tym jak wygladam.... sprawcie sobie BMI i wtedy się dowiecie czy mieścicie sie w normie, macie niedowagę czy nadwagę:) no u mnie odpadają szarości, bo jestem blondynką i ogólnie żle wygladam w tych kolorach, zastanawiam się nad turkusem i niebieskim bo uwlebiam te kolory i dobrze w nich wygladam, no ale to też kazdy ma swoje ulubione kolory i wie w czym się dobrze czuje

Gość asweewert
ja ważę 49 kg przy 167cm i wygladam grubo

Gość takamałamałpka
Sukienka średnia. Wygląda jak z targu. A apropo wagi, to ja mam 168cm, 52kg i też wcale nie jestem szczupła;)

Gość cccccgdydccccc
sprawdz sobie lepiej czy mieściesz sie w normie, bo może masz nadwagę:)

Gość bardzo elegancka
ja pierdole, moja koleżanka waży 53 kg, ma 160 i jest chuda jak patyk, co wy pieprzycie grube świnie? zazdrość was zżera, że autorka jest szczupła? Ale ma racje ten kto pisze, że tak sukienka najładniej prezentuje się w tych mniej krzykliwych kolorach

Gość cccccgdydccccc
to musicie miećbardzo dużo poodładanych walków i tłuszczu skoro tak uwazacie, ja nie mam żadnych kompleksów co do mojej wagi wrecz przeciwnie wszyscy mi mówia że powinnam przytyć, wiec nie wiem co jest z wami.... ale kazdy uważa jak uważa, moze ty też masz nadwagę hehe

Gość 1345134
Hmmmm, autorka ma chyba po prostu troszkę zniekształcony obraz siebie, ale wiele osób tak ma. Wydaje nam się, że jesteśmy atrakcyjni, ale gdybyśmy spojrzeli na kogoś z boku, kto by miał powierzchowność taką jak my, to wcale byśmy nie uważali tej osoby za atrakcyjną. Jeśli chodzi o nasz wygląd, to po prostu do siebie jesteśmy już przyzwyczajeni, a tym samym jesteśmy też bardziej pobłażliwi...

Gość cccccgdydccccc
u mnie odpadają te kolory, będe wygladać blado, zleje się wszystko z włosami, unikam tych kolorów

Gość asweewert
wiesz w fajnych ciuchach, makijazu, fryzurze, to kazda brzydula by byla super pieknoscią, oczywiscie przy zalozeniu, ze nie ma nadwagi... choc i to mozna skorygowac bielizną.. wiec zalezy po prostu

Gość Wioletka321
Dajmy już spokój, o sukienkę chodziło.

Gość cccccgdydccccc
ale pieprzycie głupoty... sparwdzie sobie BMI i dowiecie się czy mieściecie się w normie czy nie, rozśmieszacie mnie ztym pulpetem hehe jesteście zabawni i tyle

Gość cccccgdydccccc
oddzywają się ci co sami są pulpetami:) proste i logoczne:)

Gość cccccgdydccccc
a co do sukienki to oczywiście zamówie:)

Gość cccccgdydccccc
A to obliczeniu BMI dla niedowiarków:) Twój wskaźnik BMI: 20.0 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba są po prostu zazdrosne.

Gość ja tez nie wiem ale...
zamawiaj, ktos musi zamawiac te szmaty, zeby firmy funkcjonowaly ;) bez takich idiotek jak ty co kupują byle gowno za 50 zl to te firmy dawno by upadly

Gość Tu i tam.
Kupuj i weź się nie przejmuj tymi zazdrośnicami :) Sama się zastanowię nad jedną z tych w bardziej stonowanych kolorach bo mi się spodobała :) Masz bardzo dobrą wagę, a zresztą już pisałam, że nie o wagę tutaj chodzi.

Gość nikt nie powie swych pomyslow
tez o niej myslalam,obserwuje te sukienki od tygodni i nie moge sie zdecydowac:(

Gość cccccgdydccccc
a czemu nie mozesz się zdecydowac? ja napewno zamówie zawsze sie moze przydać i wcale nie musze wydawac 300 zł by wyglądać elegancko

no wiem, ale mimo wszystko to paredziesiat zlotych...;) sama nie wiem,ale serio obseruwuje te aukcje od dawna, zastanawiam sie jakby taka sukienka u mnie leza-mam szeorkie biodra i bardzo waska talie...i duze cycki...klepsydra taka. no i nie wiem..

Gość ja nie lubie tunik i getrów
ale polaczki to nosza.....wiec ten swetr + leginsy+makijaz i bedziesz typowa polka :O:O:O

Gość bardzo elegancka
nie nosze leginsów a tuniki pasują do mojej figury i wole być typowa niż pisać "swetr" jak baba ze wsi

Gość cccccgdydccccc
hmmm widziałam tą tunikę ale jakoś nie przykuła moje wzroku, może dlatego ze już jedną miałam podobna i wiem ze się kosmaci, a po 2 nie przepadam za takimi swetrami "grubymi" ale jak sie tobie podoba to zamów sobie, przeciez to tobie ma sie podobać, i ty w tym będziesz chodzić :) i sama wiesz co lubisz:) hmmm ja akurat nie mam takiego problemu z szerokimi biodrami czy dużym biustem ale ona jest na dole poszerzana wię albo ci sie dostosuje do bioder i ładnie je zatuszuje albo jeszcze bardziej pogrubi, no sama wiesz w czym ci najlepiej, i w czym najczesciej chodzisz, ja tez ogladałam już jakiś czas ta sukienke aż w końcu sie zdecydowałam na nia.

A moze wyslesz zdjecie jak wygladasz w niej w realu jak juz dostaniesz?;)))

Gość dfdfggjhhgkjk
mam ten sweter jest super, 2 lata temu kupilam i do tej pory dobrze sie trzyma, nie mechaci się, jedna wada to bardzo duzy dekold, trzeba pod niego zakladac jakas bluzke. cena tez nie zacheca niestety

Gość dfdfggjhhgkjk
na sukienke to to za krotkie, bardziej jako tunika do spodni

Fason nie jest zły, ale ma kiepski skład.

Gość bardzo elegancka
mi się spodobał kołnierz, ale rzeczywiście, lepiej będzie się wybrać do jakiegoś lepszego sklepu, dotknąć materiału i przymierzyć. Ale czasami człowiek nie może się oprzeć kupowaniu przez internet ;) szczególnie, że na allegro miałam już kilka genialnych zakupów, choć ostatnio niestety wydałam 60 zł na kompletne gówno i obiecałam sobie że nigdy wiecej nic nie zamówie

Gość cccccgdydccccc
Wszystkim zainteresowanym przypomnę,że od 14 lutego br trwa konkurs na najbardziej debilny i idiotycznie rozpisany temat na kaffe.Weź udział i ty!!!Nie trać czasu!Rostrzygnięcie konkursu już w czerwcu!