Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekfkf

Ile wart jest taki komputer?

Polecane posty

Gość tak to widze
ale ten od kolezanki to przy takich parametrach max 100 zl i tyle o ile wszystko sprawne

Gość bardzo ciekawy link
przyszłaś o rade a radziesz się jednego cycusia którego ocena jest bardzo subiektywna no ale to twoj wybór i oby był słyszny 🖐️ P.S. za 150 ja bym brała bo do neta i filmów niczego więcej nie trzeba a ludzie płacą za nowe kompy do neta i filmów 1500zł :)

moja ocena jest taka bo za 150 mam piatke jarania, wiec szkoda kasy. Ostatecznie za 100zl kupilbym ale filmow w jako takiej jakosci nie poogladasz

Gość tak to widze
bardzo masz racje tylko ten system WM lubil sie sypac ale zawsze mozna na nim dac xp albo linuksa dlatego tyle go wycenilem ,ale parametry do tego typy pracy sa ok

Gość niekfkf
tak to widze kto ma racje

Gość fdsggfs
CYCUSIE moja ocena jest taka bo za 150 mam piatke jarania, wiec szkoda kasy. Ostatecznie za 100zl kupilbym ale filmow w jako takiej jakosci nie poogladasz ładnie cię w chuja robią, 5 to już hurt i kosztuje najwyżej 120 zł :classic_cool: ty przećpany cwelu :classic_cool:

Gość tak to widze
tak jak pisze zmiana systemu na XP i wszystko bedzie smigac bez problemu ,a jakie ma pamieci ,pewnie sdram to moze bedzie mozna wiecej dolozyc i wtedy moze byc ok