Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperator1987

prawiczek po 30-stce = psychopata

Polecane posty

Gość Desperator1987

Hej, moja babcia zawsze mówiła, że facet bez kobiety staje się dziwakiem. To znaczy - z czasem dziwaczeje co w końcu może przerodzić się w chorobę psychiczną. Przypuszczam, że prawiczek, dostający kosze od wszystkich kobiet jakich się tylko dotknie, po 20-stce staje się dziwakiem-desperatem, a po 30-stce to już kompletny wariat. Co o tym myślicie?

Gość wiczekpra
my myślimy że prawiczki juz przed tym okresem muszą mieć mamałygę w głowię skoro nie maja kontaktow z kobietami.

Gość Trent Easton
Prawiki z kafe to nie psychopaci. Po prostu tak się im życie ułożyło. Normalna rzeczą jest ze nie wszyscy beda kogos mieli. Ktos musi byc sam.

Gość Trent Easton
Sam masz mamalyge, deklu. Nikt nie zyl w piwnicy , kontaktowal sie z kobietami, no ale wyszlo jak wyszlo.

Gość kumatorrcy
a tak poza tym to co Panowie myślicie o kubeczku menstruacyjnym?

Gość prawiczek z lublina
Potwierdzam ja ,już się staje psychopatą,coraz częściej mnie pociąga gwałt lub napaść rabunkowa na kobiecie.

Gość pravik91....
ja też staje sie psychopatą a mam dopiero 21 lat

Gość wiczekpra
oczywiscie ze mam mamalyge w glowie i wcale sie z tym nie kryje, nie musisz mnie obrazac. co to wedluh ciebie znaczy ze kazdy sie kontaktowal ale wyszlo jak wyszlo. a wlasnie ze nie. jak siegam pamiecia to nigdy zadnych kolezanek nie mialem. jedynym miejscem gdzie spotykalem plec piekna byla szkola.

Gość bo tak to już jest
No taka prawda ,że dziczeją i zachowują się inaczej od facetów którzy są z kobietami oswojeni. ..tak samo dziewczyny bez facetów są dzikie , dziwne i zachowują sie jak małe dziewczynki ..często tacy ludzie bez względu na płeć uciekają przed światem i tym problemem w coś co odciąga ich od tego czy w religie , czy w jakieś hobby Ludzie się dziwią ,ale co tu mówić jak ktoś urodził się jedynakiem lub nie miał dziewczyn w rodznie ,a z tymi obcymi z podwórka/ szkoły się nie dogadywał ...jak się pierwsze doświadczenia z płcia przeciwną miało trudne ( z wyjątkiem matki bo to jest bogini do pewnego wieku) to potem coraz ciężej jest się wdrożyć w to wszystko żeby było trudniej tacy ludzie dodatkowo tworza sobie różne urojone wizje i postrzegają świat przez krzywe zwierciadło bo zaczynają sobie dopowiadać , tworzyć wymówki ,przejaskrawiać fakty ma soją niekorzyść. ..i potem jest niemam dziewczyny bo jestem: -niski -brzydki -taki ,sraki i owaki.

chorobliwy strach przed rozmowa, s[potkaniem z kobieta wyzywanie kobiety od szmat strach przed kobieta niedoswiadczona chorobliwe kompleksy to objaw zdrowia psychicznego ? z cala pewnoscia

Gość bo tak to już jest
ja wam powiem jedno bo przeżyłem w życiu różne stany. MY sami sobie takie piekło gotujemy. Bynajmniej ja. Owszem na początku było źle i słabo z dziewczynami ,ale zaczynałem się z wiekiem ogarniać ,a byłem już po 23r.ż i jakoś to tak "naprawiam" do dziś i pewnie jeszcze będę to usprawniał ,ale przynajmniej czuję się szczęśliwszy niż kiedyś.

nie prawda sa kolezanki z piaskownicy, corki kolezanek mamy, kuzynki potyem dziewczyny w szkole nienormalni rodzice ucza dzieci strachu przedb plcia przeciwna, wlasna sexualnoscia

Gość bo tak to już jest
"nienormalni rodzice ucza dzieci strachu przedb plcia przeciwna, wlasna sexualnoscia" no ja po cześci tego też doświadczyłem...moja mama była wstydliwa i dzika na te tematy i świadomie bądź nie mi przekazała to ,że seksualność jest dziwna....ja natomiast od bardzo wczesnego wieku wolałem uciekać do świata wewnętrznego niż odkrywać swiat zewnętrzny. ...dopiero w wieku 22-23 lat czułem sie tak nieszczesliwy ,że mimochodem zaczałem wychodzic ze swojego swiata i probować czegoś nowego

cos w tym musi byc no moze nie jestem psychopata ale dziwny co raz bardziej sie robie i jakis taki zly smutny i wogole

Gość a taki !offerma?
mieszka z mamusią, zyje na koszt państwa, bo rente bierze i wyzywa na kafeterii wszystkie kobiety, nawet żelka który mu ciągle nadskakuje

Gość a taki !offerma?
a ma już 37 lat

Gość prawiczek z Lublina
A ja się niestety nie kwalfikuje do renty ale moja matka powiedziala ze bedzie sie starac dla mnie o grupe inwalidzką bo takich chetnie przyjmuja do roboty bo nie musza zusu placic pracodawcy.

Gość a taki !offerma?
no to nawet nie posiada żadnych własnych pieniędzy :O ale z matką mieszka na 100% bo pisal już o tym

Gość Trent Easton
Offerma pracuje wy durnie :D

Gość Trent Easton
Jaki faszysta? Ty w ogóle wiesz co to faszyzm?

Gość Trent Easton
Jaki znowu Tomek z Sopotu? Nie znam. Poza tym nigdy w tym miescie nie bylem.

Gość Trent Easton = tomek z sopotu
poziom zidiocenia na tym forum osiąga dno :D jak można nie rozrózniać offermy na czarno od podszywa na pomaranczowo

ma poglady skrajnie nacionalistyczne nie lubi gejow nie lubi jak by mogl to by pewnie dzialal w ONR albo w jakiejs innej neofaszystowskiej orgnizacji

Gość z jarkiem reke sobie moze
podac i lepperem sp i wyglaszac z psychopatycznym usmiechem jak mozna zgwalcic dziwke :O

Gość natalia 16 gniezno
offerma to dla mnie wzór prawdziwego mężczyzny

Gość sathirra
trza sie strzec starych prawikkow- w sredniowiczu trendowaci musieli ostrzegac kołatkami z e idą-a prawiki stare tez poowinni ostrzegac ze ida - bo stary prawik moze byc niebzpieczny

Gość hm hm hmm h,mmm
psychopata to też człowiek więc spierdalajcie, że to coś złego.... :classic_cool: :classic_cool: dopuki się nie krzywdzi innych można nawet być psychopatą... popatrzcie na Japończyków, ich cała kultura, tradycje i życie to jeden psychopatyczny bajzel a jednak sobie jakoś mimo wszystko radzą i to zazwyczaj całkiem dobrze ;)

Gość kimohhha
prawik psychopata to se polata w domu wariata