Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeziozwieziunia88

Poszukuję sukni giovani angel/ sincerity/ emmi mariage marabu

Polecane posty

Kobitki poszukuję jednej z następujących sukni: * Giovani Angel * Sincerity 3621 lub 3520 * Emmi Mariage Marabu * innej podobnej princeski koniecznie z województwa zachodniopomorskiego!!! Czy któraś z was chciałaby odsprzedać w przystępnej cenie? Oczywiście przejrzalam juz wszytskie ogłoszenia i jest ciężko... Moje wymiary: wzrost 160 + obcas (mogłaby być dłuższa, sama bym skróciła) rozm 36 - 38, miseczka C Jeśli któraś z was ma, dajcie znać :) gg 10311317

Gość i żal
I to ma być ten cudowny x-rumer? :/

Gość sssukienka
oj, nie popatrzylam. No ale zawsze to blizej niz do zakopanego:)

Gość marabu@vp.pl
mam do sprzedania suknię Emmi Mariage MARABU. rozmiar 36 (suknia jest sznurowana,więc może być i na 38), wzrost 167 +8 cm obcas. Więcej info na maila marabu@vp.pl

Gość jassmini
Witam, mam do sprzedania suknię Marabu, rozmiar 36, ma regulowany gorset więc można ją dopasować. Szyta na wzrost 168 + 6 cm obcas. Suknia ma wszyte wkładki push up, które ładnie podkreślają biust (można je szybko zdemontować)Suknia jednoczęściowa, ma wszyte cieniutkie ramiączka tak awaryjnie (chowane);) ale jest bardzo wygodna w tańcu, cudnie się kręci i trzymała sie przez całe wesele, bez nerwowego podciągania, o ramiączkach mogłam zapomnieć. Do sukni dodaje halkę na 3 kołach, suknia się na niej pięknie prezentuje. Dorzucam satynowe bolerko z krótkim rękawkiem. Mogę dodać również skórzane białe buty rozmiar 38, małe 39, które są baaardzo wygodne. Suknia jest naprawdę czarująca. Woj. śląskie. Mój mail jassmini008@gmail.com.

Gość Emili17777
Hej dziewczyny, chciałabym kupić suknię marabu z woj. pomorskiego. Mój rozmiar 36/38 i wzrost 170 plus obcas około 7 cm. Pozdrowionka :)