Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenstwo911

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Pomocy. Sama nie wiem co mam myslec i czy to mozliwe. Ogolnie od jakiegos znow czasu mam nieregularne miesiaczki ostatnia mialam 21.stycznia. teraz 10.lutego kochałam sie ze swoi facetem, fakt faktem stosunek był przerwany, wytarł sie w recznik, ale kochalismy sie bez gumki i stosunek powtorzony byl kilkakrotnie z bardzo malymi odstepami czasu. Jest jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? Jesli bede, bede sie cieszyc.. pozdrawiam

Gość jhvjjbgb
zawsze jakies jest...ale jak masz nieregularny okres to duza tez szansa na to ze nie jestes. z drugiej storny nie wiesz tez czy owulacja nie przesunela sie albo w ogole jej nie bylo. jak chcesz dziecko to moze lekarz ginekolog pomoze i zapisze jakies wspomagacze na ciaze.

wiesz co, ale jak dobrze pamiętam to w grudniu też miałam miej więcej tak miesiaczkę między 20-25.

Gość bialamasajka
Jeśli masz cykle nieregularne to ciążko określić dni płodne. Możesz sobie kupić mikroskop owulacyjny, będziesz wiedziała w który dzień jest możliwość zapłodnienia. Póki co wstrzymaj się jeszcze i po prostu zrób test

Kobieto zrób test i nie zaśmiecaj forum!!!! Myślisz, że tu wróżki siedzą