Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nena_w

Co myślicie o kobietach które nie chcą mieć dzieci?

Polecane posty

Gość nena_w

Jak w temacie.

Gość n l;nlnlo
ja nie chce:)

myślimy, że nie chcą mieć dzieci... co myślicie o kobietach, które lubią kolor niebieski?

Gość n l;nlnlo
nie kazdy powinien miec dzieci

Gość nena_w
Chyba nie każdy czuje do tego powołanie. Ale ciśnienie społeczne nie ukrywajmy jest duże.

Gość eu229eu29
mysle, że to mądre babki... :( Ja niestety zaliczyłam wpadkę...

Gość no ja troszke
nie rozumiem takich kobiet bo nie majac dziecka skad mamy wiedziec ze tego nie chcemy, ze nie damy rady itp. to tak samo jak z sledziem. ktos powie nie lubie sledzi a nigdy ich nie sprobowal. jak sie zostaje matka to kocha sie ta kruszynke z calych sil oczywiscie czesto tez mamy dosc bo dziecko daje popalic :) no i oczywiscie nie uwazam takie kobiety za jakies nienormalne tylko po prostu ich nie rozumem, ale przeciez nie musze :P

Gość no ja troszke
eu229eu29 - i co masz dziecko i zalujesz, ze je masz?? Jestes wyrodna matka! Ja tez nie planowalam dziecka, ale jak tylko zobaczylam synka odrazu go pokochalam.

Gość nena_w
Nie możesz jej nazywać wyrodną matką. Miłość nawet do dziecka nie wyklucza innych emocji i nie wyklucza też racjonalnego myślenia.

Gość a co cie to
jak sie zostaje matka to kocha sie ta kruszynke z calych sil nieprawda:O jedna kocha druga nie kocha nie ma reguły:O

Gość dwdwdwfe
no ja troszke nie rozumiem takich kobiet bo nie majac dziecka skad mamy wiedziec ze tego nie chcemy, ze nie damy rady itp. to tak samo jak z sledziem. ktos powie nie lubie sledzi a nigdy ich nie sprobowal. jak sie zostaje matka to kocha sie ta kruszynke z calych sil oczywiscie czesto tez mamy dosc bo dziecko daje popalic ale pierdolisz, a jak się nie spodoba to co?

O retttyyy... no ja troszke durna kuro domowa odpuść!!! Dlaczego wy, piepszone matki polki zawsze musicie atakować innych?!! Dziewczyna żałuje i ma do tego pełne prawo a Ty??? Od razu się rzucasz!!! Nie każdy musi być ciumkającą mamuśka zapatrzaną w "fasolkę"

Gość dyhttre
Przykładem matczynej miłości niech będzie matka martwej Madzi. :classic_cool:

Gość tak tak czytamy
myślę że wiele kobiet w głębi duszy żałuje i nie lubi swoich dzieci, moze nawet same sobie tego nie uświadamiają bo presja społeczna jest zbyt wielka. ale zachowaniem pokazują że dzieci wcale nie kochają np moja matka ma dzieci bo tak trzeba, bo każdy ma dzieci itp ale od kiedy pamiętam objawiała wobec nas jakąś dzika nienawiść, złośliwość, podłość- natomiast wśród ludzi opowiadała jak ona bardzo dzieci kocha:O

Gość o je
niektore baby nie powinny miec dzieci bo sie nie nadaja i juz wole zeby byly takie co mowia ze niechca bo ..... cos tam... niz takie ktore pozniej napierdalaja glowa dziecka o prog - a pozniej " ja pierdole zycie mam chujowe - musialam odreagowac- stalo sie pojde wyjebie do lasu"

Gość o je
brzydal z ciebie- po co wstawiasz foty jak wiesz ze gruba i brzydka jestes?