Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stosunek przerywany???

stosunek przerywany???

Polecane posty

Gość stosunek przerywany???

Niedawno przeczytałam artykuł o metodach antykoncepcji i wsród nich był stosunek przerywany(dla mnie w sumie to zadna metoda ale mniejsza o to) i pisało ze 85% par stosujących tę metodę w przeciągu raku zostaje rodzicami. Chciałam dowiedziec się co wy o tym myślicie lub jakie są wasze doświadczenia? Ja z chłopakiem od 3 lat nie uzywamy antykoncepcji tzn tylko niby ten stosunek przerywany ( a wczesniej tylko prezerwatywę) jakos specjalnie nie boimy się bycia rodzicami ale jak mówi moj chłopak ,, minimalizujemy narazie ryzyko'' . Ale poprosty zastanawiam się czy w przeciągu tych 3 lat załapalismy się tak jakby w te 15% czy poprostu moze być to oznaka że coś jest nie tak w sensie z płodnością? Dodam ze kochamy się codzinnie ( oprócz miesiączki) i nieraz zdarza się że kończy we mnie.

Gość bialamasajka
Być może masz szczęście i kiedy kochacie się do końca nie masz dni płodnych. Tylko wtedy można zajść. Ja sobie je sprawdzam afrodytą i wtedy nie współżyjemy. W pozostałe dni pozwalamy sobie na więcej :)

No właśnie ... a jeżeli dziewczyna ma ma okres i przypuśćmy to są resztki i bawi się z chłopakiem tzw. ocierają się narządami i jak On jej włoży do środka chociaż na moment i nie ma wytrysku ani nic z tego to wgl nie może zajśc w ciąże? Bo teraz przez to co napisałaś troszke sie pogubiłam