Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwnik lidla

czy ktos wygrał w sądzie??????

Polecane posty

Gość przeciwnik lidla

witam wszystkich szukam osób które pracowały w sklepach lidl które były zwolnione niesłusznie i dochodzili swoich praw w sądzie pracy i czy są wśród nas którzy wygrali-przegrali takowe sprawy piszcie i opisujcie wasze sytuacje czy wam sie udało czy nie,ja jestem w takiej sytuacji że potraktowali mnie jak śmiecia więc nie czekając złożyłem pozew do sądu pracy i czekam teraz na termin rozprawy czekam na odpowiedzi pozdrawiam

Gość Adaa

Ja wygrałam i to dość skomplikowany proces w sprawie karnej, ale bez pana Cejrowskiego z tczewskiej Kancelarii to by się po prostu nie udało...

Gość irina

Ja wygrałam sprawę karną. Droga była długa, ale finał na szczęście był dla mnie pomyślny. Gdyby nie mój cudowny adwokat Cejrowski, który bardzo dogłębnie analizował sprawę, był bardzo zaangażowany i doskonale przygotowany, mogłoby się to skończyć inaczej...

Gość gość
Dnia 17.02.2012 o 10:53, Gość przeciwnik lidla napisał:

witam wszystkich szukam osób które pracowały w sklepach lidl które były zwolnione niesłusznie i dochodzili swoich praw w sądzie pracy i czy są wśród nas którzy wygrali-przegrali takowe sprawy piszcie i opisujcie wasze sytuacje czy wam sie udało czy nie,ja jestem w takiej sytuacji że potraktowali mnie jak śmiecia więc nie czekając złożyłem pozew do sądu pracy i czekam teraz na termin rozprawy czekam na odpowiedzi pozdrawiam

Przecież sędziowie są z narodu koszernego, więc nie wygrasz.

Gość tomaszjarzebski

Wystarczy mieć namiar na dobrego adwokata i bez problemu uda wam się wygrać sprawę. Oczywiście zależy też od tego, jak dużo przemawia na Waszą korzyść. Jak miałem do czynienia z firmą windykacyjną, która ścigała mnie za dawno uregulowane długi - udałem się do Anny Legieć. Od razu wzięła się do działania i zastosowała odpowiednie kroki. W końcu mam spokój. Tak powinien działać każdy adwokat.

Gość gość
Dnia 17.02.2012 o 10:53, Gość przeciwnik lidla napisał:

Sędziowie to Żydzi więc nigdy Polak nie wygra.

Gość istka

Mając dobrego adwokata można wygrać naprawdę wiele spraw, nawet te najbardziej skomplikowane. Pan Paweł Cejrowski, który mnie reprezentował wykazał się dużym zaangażowaniem i doświadczeniem.