Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruselka

Jaka lalka bobas

Polecane posty

Gość Kruselka

Corcia ma za niedługo urodziny już pomoglyscie mi wybrać wozek a teraz może poradziecie w wyborze lalki. Czy ma sens kupować lalki typu bobas np.8 w jednym płacze ,sika, je itp? Czy może to się i tak popsuje za chwile i na marne wydane duże pieniądze.

Gość kruselka
Corka bedzie miec 3 latka

to ja bym kupiła zwykłego bobasa i jakiś fajniejszy wózeczek ... i zobaczysz jak bedzie sie bawić bo mi sie wydaje ze te funkcyjne to raczej dla troszeczke starszych dziewczynek 4+ .... jak bedzie zachwycona to na następną okazje możecie kupic tą lale

to ja bym kupiła zwykłego bobasa i jakiś fajniejszy wózeczek ... i zobaczysz jak bedzie sie bawić bo mi sie wydaje ze te funkcyjne to raczej dla troszeczke starszych dziewczynek 4+ .... jak bedzie zachwycona to na następną okazje możecie kupic tą lale

Gość kruselka
mama klaudii dziekuje ci bardzo za rady w wyborze wozeczka tez mi doradzałas:) zrobie tak jak mowisz wozek fajnieszy, bobas na poczatek tanszy i zobaczymy.

Gość gość
To wszystko zależy od dziecka. Moja córa jest wielkim miłośnikiem wszelkich lal bez włosów (czyt. bobasów ;) ). Ma nieco ponad dwa lata i lalki funkcyjne to dla niej szał :) Zwykłe też uwielbia ale jak lalka raczy zlać się w pieluchę tudzież na nocnik to jest dla niej frajda nie z tej ziemi.

Gość gość
Najlepsze lalki bobasy według mnie to takie bez zbędnych bajerów. Po co lalka ma mówić, nie daj boże śpiewać, chodzić czy robić siusiu. Chyba tylko po to żeby się zaraz zepsuła. A poza tym jaki bobas czy noworodek chodzi, śpiewa, itp. Moja córa ma lalkę hiszpańskiej firmy BERENGUER która wygląda jak prawdziwe dziecko i cała jest z winylu. Bawi się nią nawet w kąpieli. Laleczkę mamy już prawie dwa lata i nic jej nie dolega. Generalnie polecam hiszpańskie lalki!

Gość Lalki i bobasy
Popieram powyższa odpowiedź, że najlepsze lalki to te bez bajerów bądź takie w których można łatwo usunąć mechanizm aby go nie uszkodzić. Dlaczego? Dlatego, że kąpiel bobasa to najlepsza zabawka dla dziewczynki a większość bobasów niestety nie da się wykąpać bo zaraz się uszkodzą. Co do włosów to mogą być byle były mocno przymocowane aby dziecko ich nie wyrywało. Zostaje jeszcze kwestia firmowe czy nie i tutaj trzeba samemu podjąć decyzję. Dodam tylko, że lalki nie firmowe są często takie same a nawet lepsze niż te droższe firmowe ale w tej kwestii najlepiej zapytać sprzedawcę o opinię. Jak szukasz bobasów i chcesz zasięgnąć opinie zapraszam http://www.patimar.com.pl

Gość gość
Ja jednak zdecydowanie polecam firmowe lalki. Razem z córką mamy bzika na punkcie hiszpańskich lalek bobasów. Mamy już pokaźną kolekcję. Co tu dużo mówić, w Alicante wiedzą jak robić lalki. Zobaczcie jakie one są słodkie http://lalki-berenguer.pl/pl/6-lalki-bobasy

Gość MotylekMłyneczka
Witam, chciałabym zapytać o hiszpańskie lalki. Chciałabym kupić lalkę na urodzinki dla mojej dwuletniej córeczki, tylko bardziej podobają mi się te z włoskami. Czy któraś z Pań mogłaby mi jakąś polecić? Byłabym bardzo wdzięczna

Gość gość
ja polecam lalkę baby born. płacze prawdziwymi łzami, sika, robi kupkę i można ją kąpać. dodatkowo jest do niej wiele akcesoriów, które grają, śpiewają itp., jeśli komuś na tym zależy.

Gość sylwiaLat
Świetne lalki anatomiczne, pachnące i mięciutkie mają w www.mario.sklep.pl . W dodatku do każdego zakupu dorzucają płytę z muzyką dla dzieci. Lalki mówią, śpiewają w języku polskim, co uważam za największy plus oferty.

Gość gorster
Moda już chyba wróciła na dobre, same zerknijcie - http://www.lalanna.pl/pl/c/Lalki/60 Oczywiście wszystko zależy od upodobań, ale jak dla mnie lalki szmaciane to całkiem inny wygląd, standard i nie tylko. Przy czym każdemu może odpowiadać coś innego.

Gość winyl
Moja córka ma lalkę o imieniu Rosa. Lala produkowana jest w Hiszpanii, jest prze śliczna. Mamy różne lale w domu ale tą same się chętnie bawię ;) Laleczka jest z kolekcji Berenguer Boutique jakby ktoś szukał http://lalki-berenguer.pl/pl/6-lalki-bobasy

Gość Jakie to żenujące
Nie dość że droga to jeszcze paskudna ta lalka proponowana wyżej.Spadaj z ta kiepska reklamą😠

Gość Łucja004
Lalki Berenguer są bardzo ładne no i wyglądają jak żywe. Też kupiłam lalę z ich firmy mojej córce i świetnie się przy niej bawi. Super sprawa :)

Ja mojej 3-letniej córce kupiłam Annabelle , corka bardzo szczęśliwa. Bobas placze, sie smieje, rusza buzią przy jedzeniu a przy spaniu zamuka oczka i wydaje odgłosy spania . Ma czujniki dotyku, glaskanie ja uspokaja ;) Jest naprawdę świetna, córka stala sie bardziej delikatniejsza wobec innych lalek i bardzo sie stara dbać o nie ;) O mnie bardzo cieszy

Gość sabinka37
a do takiej lali nie wlewa się woda? pomóżcie, moja córka nic tylko chce kąpać dzidzię... myślę o takiej lalki-berenguer.pl/pl/lalki-bobas-z-akcesoriami/517-lalka-do-kapieli-bobas-z-akcesoriami-jc-toys.html tylko nie wiem czy się nie znisczy

Ja niedawno kupiłam mojej córce (starszej) taką lalkę https://www.al.to/p/329921-lalka-i-akcesoria-jakks-pacific-disney-lalka-arielka.html ruszają jej się rączki, nóżki i głowa. Nie ma jakiś dodatkowych funkcji i ku mojemu zaskoczeniu córka nie wypuszcza jej z rąk :) Do tego od siebie dodam, że laleczka jest wykonana bardzo solidnie a przy tym jest prześliczna :)

Gość gość
Reborn.

Gość gość
Tez uważam że najprostsze lalki bez miliona dziwnych funkcji są najlepsze.