Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzonaaa

Strój/fryzura na randkę

Polecane posty

Gość Eowyn
Barć, ale generalizujesz. Ja znam świetnego faceta, który ma 35 lat i dotąd się nie ożenił, bo po prostu nie poznał odpowiedniej kobiety. I też był za granicą, przez co rozpadł się jego długi związek. No i w tym wieku już jest trudno kogoś poznać...

rozmarzonaaa Widzę że masz facetów za idiotów. Zapewne wie że gdyby próbował ci coś proponować to być go olała, zresztą na dziwki zapewne go stać. Ale tak jak mówię, obym ja się mylił a ty miałaś rację, czego ci życzę.

Gość rozmarzonaaa
Zatem ma czyste intencje - dlaczego więc mam nie dawać mu szansy? Seks to nie wszystko, choć jest ważny. Ale sama jak mi go brakuje nie szukam na siłę rozładowania czy jakiegoś męskiego burdelu:) Normalni ludzie wiedzą, jak sobie z tym poradzić:) A po 5 spotkaniach trwających 4-5h raczej mogę stwierdzić czy to typ dziwkarza czy nie... Mimo wszystko dziękuję za Twoje ostrzeżenia

Gość rozmarzonaaa
Barć, ale generalizujesz. Ja znam świetnego faceta, który ma 35 lat i dotąd się nie ożenił, bo po prostu nie poznał odpowiedniej kobiety. I też był za granicą, przez co rozpadł się jego długi związek. No i w tym wieku już jest trudno kogoś poznać... Życie pisze różne scenariusze i nie wolno wszystkich ludzi przed 40 wrzucać do jednego worka. Poznam go i wtedy zobaczę co to za typ, ale nie widzę powodu skreślania go z góry. Zresztą póki co relacja jest czysto koleżeńska, może on w ogóle nie traktuje mnie w perspektywie kogos więcej i całe rozkminki są niepotrzebne :)

Gość rozmarzonaaa
A paznokcie naturalne czy czerwone? :D

Gość rozmarzonaaa
... i po co to wszystko? Odwołał randkę w ostatniej chwili, co za.... ;(

Gość zartujesz?
moze cos mu wypadlo, niech wyjdzie z incjatywa.