Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macieteztak

mój facet je ciągle jakieś odżywki i suplementy

Polecane posty

Gość gość
Zanim zacznie się brać odżywki czy suplementy, należy się zastanowić nad odpowiednim oraz sumiennie wykonywać treningi. Osobiście mogę polecić Largomass - z własnego doświadczenia wiem, że jest to odpowiedni suplement na przyrost masy mięśniowej.

Gość gość
Spadaj robić reklamy gdzie indziej. Laikowi możesz kity wciskać , doświadczony WIE, że to co dla ciebie jest najlepsze to dla niego niekoniecznie. Każdy organizm jest INNY-NIE przypisuj danego produktu do Naj i nie polecaj wszystkim laiku.

Gość gość
Moja córka się z takim rozwiodla. Napakowany sterydami, był nie do zniesienia, i według jej opowieści, kiepski w łóżku.

Gość gość
Dlatego zanim wybierze się odpowiedni suplement, należy o nim dużo poczytać. Zdrowym suplementem przy chęci wzrostu masy mięśniowej, który używałem by intensywnych treningach jest largomass, więc śmiało mogę polecić.

Gość gość
Zdrowym suplementem dla osób, którym zależy na wzroście masy mięśniowej jest largomass. Sam stosowałem, więc wiem o czym mówię.

Gość gość
Ja pozwoliłam po dłuższych namysłach mojego facetowi zakupić largomass. Wspiera w naturalnej kwestii wzrost masy mięśniowej, oczywiście stosując odpowiedni program treningowy.

Gość gość
odżywki i suplementy to nic złego, jesli twoj chłopak intensywnie ćwiczy. To wręcz wskazane - tego typu odżywki http://www.elitesportfood.pl/#start pomagają uzupełnić niedobory białka powstałe po bardzo intensywnym wysiłku fizycznym.

Gość gość
Polecam sprawdzony środek Largomass - efekty widoczne w szybkim czasie. Przynajmniej w moim przypadku się sprawdził.

Gość gość
Sam stosowałem dany suplement i rzeczywiście w bardzo szybkim czasie udało mi się zwiększyć w moim przypadku masę mięśniową.

Treningi połączone z odpowiednio przygotowaną dietą potrafią zdziałać cuda. Ja wolę facetów nieco mniej napakowanych i nie chciałabym żeby mój chłopak brał takie świństwa.

Gość gość
ladyanna jakie świństwa? przecież to zwykłe białko :O nic sztucznego ani chemicznego. Większość dziewczyn nie ma na ten temat zielonego pojęcia dlatego właśnie gadają takie głupoty.... że świństwo. Sterydy to świństwo. Ja dzięki ćwiczeniom, odpowiedniej diecie i suplementacji czuję się bardzo dobrze, wyniki badań unormowały się, samopoczucie mega :) no i wygląd. Większość suplementów kupujuę w https://almamed.pl/pl/c/Olimp/229. Mają bardzo dobre ceny

Gość magada8992
Mój mąż jakiś czas temu zaczął ćwiczyć i chciałby właśnie zacząć używać jakiegoś "wspomagacza". Od znajomego usłyszał o https://testonox.pl/ z tego, co udało mi się dowiedzieć, to jest to naturalny hormon, który pomaga we wzroście masy mięśniowej i w spalaniu tkanki tłuszczowej. Sprawdzone jest również to, że podnosi libido.

Gość gość
Odpowiednio dobrane odżywki nie są niczym złym, więc nie ma się o co martwić. Jeżeli zastanawiacie się nad doborem odżywek to polecam wam zgłosić się do firmy www.elitesportfood.pl Oferują świetne odżywki i suplementy.

Gość gość
W różnych miejscach sprzedają odżywki Olimpa i różnie można trafić co do cen. Ja bym polecal sklep online na http://odzywki-olimp.pl. Mają wszystko, to po pierwsze a po drugie dużo preparatów sprzedają w promocji, nie trzeba u nich połowy wypłaty na zakupy zostawiać.

Gość gość
Ja tez polecam odzywki olimp