Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

venia-16

POMOZCIE wazne!!!!

Polecane posty

zakladam ten temat ponownie ,bo sie za mnie podszywali Witam drodzy czytacze ______________________ Moje historia brzmi pewnie jak brazylijska telenovela, po nikad moze z mojej strony,ale nie tylko. A wiec jestem jeszcze mloda bo mam 17 lat. Od lat moim najlepszym przyjacielem jest Rafal 19lat (imie zmyslilam ,bo nie chce pisac prawdziwych). Zawsze sie dobrze rozumielismy , czasami az za dobrze ,bo kiedys jego dziewczyna zerwala z nim z tego powodu ,ze on niby zbyt duzo czasu ze mna przebywam i stwierdzila ,ze jej sie wydaje ,ze on cos do mnie ma. W kazdym razie ja do niego czuje tylko przyjazn. Rok temu zrobilam cos czego do tej pory zaluje. Na urodzinach Rafala zbyt wiele wypilam (co do mnie normalnie nie pasuje ,bo wole pic cole niz alkohol) ale jakos w ten dzien mialam dola i sie upilam, no i sie niestety przespalam z Rafalem. To byl moj pierwszy raz. Obiecalismy sobie po tym zdarzeniu ,ze nadal bedziemy tylko przyjaciolmi. Ale od tamtej pory on sie zmienil. Dam wam przyklad: jestesmy na dysce i jakis koles do mnie zagaduje troche natretnie, a Rafal podchodzi do niego popycha go na maksa i na niego klnie cos typu "wypie**alaj cwelu" (co w ogole do niego nie pasuje ,bo jest raczej spokojny z natury i nie przeklina ). I w ogole jest pelno takich sytuacji w ktorych on jest o mnie "zazdrosny". Ostatnio mam od trzech tygodni chlopaka Marcina i Marcin Rafala w ogole nie akceptuje, sadzi ze zbyt wiele czasu z nim spedzam i ze on sie do mnie przymila. Wiem ze Rafal nienawidzi Marcina za to ze jest ze mna razem. Prosze pomozcie ,ja sie boje ze oni sie jeszcze pobija, nie chce stracic ani jednego ani drugiego. Kocham obu ale na inny sposob.

Gość jędza na miotle.
dorośnij bo zachowujesz się jak smarkata:D najlepiej weź się za naukę.

Gość duch ducha nie wyrucha
przyjażń po seksie przypomina dym po pożarze.. on się zaangażował ty nie albo wybierasz chłopaka i tracisz przyjaciela (bo inna opcja to znęcanie się nad kimś kogo ty traktujesz jak przyjaciela a on ciebie już nie) albo wybierasz przyjaciela i chłopakowi mówisz ładne baj, baj

Przykro to mówić: ale wybór między jednym a drugim jest raczej nieunikniony. Sama zauważasz, że nie licząc tego łóżka, przyjaciel nie do końca zachowuje się jak przyjaciel. Ty zaakceptowałabyś taką przyjaźń u swojego chłopaka?

ale my jestesmy juz od dziecka przyjaciolmi, nas tak wiele laczy nie chce go stracic :(

Gość duch ducha nie wyrucha
ale my jestesmy juz od dziecka przyjaciolmi, nas tak wiele laczy nie chce go stracic to musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy czcesz z nim związku czy nie.. w tej chwili nie masz juz innego wyboru żeby go nie stracić. Było mysleć zanim przekroczyliscie granicę przyjaźni

wiem ze jestem egoistka ,ze chce ich obu ,ale na inny sposob. Nie ma innego wyjscia z tej sytuacji :( jestem zalamana

Gość pomaranczkapomaranczowa
mloda jestes widac, tak jestes troche egoistycznya , mi sie wydaje ze ty tez masz uczucia do rafala

Rafal jest naprawde zajebistym chlopakiem ,przystojny ,wysoki ,wysportowany, ale to nie jest to

bo nie mam tych "motylkow w brzuchu" co u mojego chlopaka, choc ten nie jest az tak ladny jak Rafal-nie wiem dlaczego tak jest . W ten wieczor co spalam z Rafalem ,to jak sie calowalismy to musze przyznac ze mialam motylki

Gość nawet nie wiem jak skomentować
młode puste dziewczę które ma pierwszy raz z byle facetem a teraz dylemat rodem z kiepskiej powieści jak nie wiesz co masz zrobić przeczytaj całą Sagę Zmierch, albo obejrzyj filmy, będzie szybciej i prościej