Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doti******

imię Melania

Polecane posty

Gość gość
Wydaje ci sie rozslimaczone,bo mieszkasz,tam gdzie mieszkasz :D Imie ok.

Gość picia jola
Wydaje mi sie rozslimaczone,bo wydaje mi sie rozslimaczone i tyle na ten temat. Nie wiem,dlaczego mialoby to miec cokolwiek wspolnego z miejscem mojego zamieszkania. Nota bene niemiecka wersja - melanie - podoba mi sie duzo bardziej. Ale i tak nie jest to moim zdaniem fajne imie

Gość gość
Melanina pigment odpowiadający za pigmentacje skóry ...

Gość gość
Mi się nie podoba. Jest bardzo rozlazłe i takie "bezpłciowe". Na dodatek kojarzy mi się z tą głupią Melką z 19+

Gość gość
A ja wlasnie zamierzam dac tak corce na imie.

Gość Gość

Mam na imię Melania i przez wiele lat swojego życia pierwszy raz usłyszałam to określenie w tych opiniach. Nigdy nikt nie wspomniał nic nieprzyjemnego na temat mojego imienia i za nic w świecie nie chciałabym go zmienić ;)

Gość gosc
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mam na imię Melania i przez wiele lat swojego życia pierwszy raz usłyszałam to określenie w tych opiniach. Nigdy nikt nie wspomniał nic nieprzyjemnego na temat mojego imienia i za nic w świecie nie chciałabym go zmienić 😉

A niby kto mialby ci w oczy powiedziec, ze uwazaja twoje imie za rozmemlane?  Lepszym testem jest to czy w okolicy pojawily sie male Melanie od kiedy nosisz to imie, ale jak piszesz jestes jedyna wiec po prostu nikt w twarz nie chcial ci powiedziec, ze w zyciu tak nie nada dziecku na imie.