Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujęeeee

JAKA SPACERÓWKA na wies ???

Polecane posty

Gość poszukujęeeee

jaka najlepsza na doły do lasu itd ?

Gość trr
Ale masz na myśli lekką spacerówkę typu parasolka dla starszego dziecka czy uniwersalną na każdy wiek? Bo jak to drugie to ja chwalę sobie X-landera X-run, sprawdził się absolutnie wszędzie i śmiało polecam.

Gość Imię najważnjejszym słowem w
Na zimę to najlepsze z płozami - człowiek nie męczy się na śniegu :) A na lato -na pewno kółka typu terenowego, zwrotne i z dobrymi hamulcami, które łatwo i szybko można włączyć.

Gość poszukujęeeee
cos takiego ? X-lander XA

Gość poszukujęeeee
cos takiego ? X-lander XA

Gość trr
nie wiem jaki jest w praktyce XA ja polecam X-run

Gość knkbnjkbulib
jak by kyrwa nie było innych wózków;/

Ja polecę swój sprawdzony model. Nazywa się TRAXX MARLIN 4 Tutaj przykładowa dawna aukcja: http://archiwumallegro.pl/hauck_traxx_marlin_4_navy_2006_gondola_folia-118715926.html Poczytaj o nim jeszcze w sieci. Koła i ogólnie zawieszenie są bardzo stabilne (nie ma tego efektu rozłażenia, jak przy I'COO, jego bracie blizniaku). Czy spacerowalam po piachu, dołach, czy wysokim sniegu - naprawdę idzie jak czołg. Przy nim X-landery mogą co najwyżej się zarumienic ze wstydu ;) Wykonanie również solidne, zadnych tandetnych elementów. Siedzisko wygodne, bardzo obszerne, także gdyby chciec wozić nawet sporego juz starszaka, to nie ma problemu.

mam siostrę, która mieszka na wsi i też miała duży problem z zakupem wózka, ja to właściwie tylko po kostce jeżdżę, ale jej był potrzebny dużo bardziej trwały wózek na te wszystkie wertepy