Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c rauai a

kremy przeciwzmarszczkowe

Polecane posty

Gość c rauai a

znacie kremy które działają a nie tylko się nazywają przeciwzmarszczkowe

Gość raaanyyyyyyy
kup sobie kwas hialuronowy np. na mazidla.com

Gość proponuje kremy nie z kolagene
m, ktory tylko rozleniwia skore i powoduje, ze skora do niego sie przyzwyczaja, a krem z glukozamina, ktora pobudza skore do wytwarzania kolagenu np z serii nourifusion

kwas hialuronowy to tak naprawde substancja nawilzajaca skore, a nie kwas...

Gość c rauai a
krem Hrrbalive za 185 zł ? z serii Nourifusion witaminowa kuracja ? daj coś innego

Gość raaanyyyyyyy
i co, nie działa? ja sobie kupię, jak będe potrzebować i zobaczymy, lepsze to, niż kremy z parafiną, silikonami i nie daj boże alkoholem +niewielki dodatek kwasu hialuronowego, nie?

Gość c rauai a
Sensilis PURE PERFECTION ten kupiłam ale nie jestem przekonana czy 120 ma lepsze składniki niż 24,90 :P czy to nie jest tylko metka ?

Gość co z tego co z tego
wszystko to bzdety, ani kwas hialuronowy ani kolagen nie wnika z kremu do skóry bo ma za duże częstki jesli chcecie naprawdę nawilżyć, ujędrnić skórę przeba zrobić mezoterapię igłową kwasem hialuronowym albo koktajlami witamin tylko inwazyjne zabiegi dają efekty, kremy mają tylko zapobiegać odparowywaniu wody z naskórka, jak krem jest kiepski to jeszcze wysuszy skórę

Gość c rauai a
mezoterapię igłową - mam 36 lat nie za szybko ?

Gość c rauai a
chciałam krem a nie zabieg za 3000 :P

hmm prawde mowiac jest to chyba tylko taka jedyna firma, ktora ma kremy przeciwzmarszczkowe z glukozamina, moze sa inne,a podalam ta, bo moja znajoma uzywala najpierw tych z kolagenem, a pozniej z glukozamina i efekty byly naprawde super, a co do kwasu hialurnowoego czy dziala to zalezy od typu cery,wieku od wlokien, a jego zadaniem jest uzupelnic niedobor wlokien kolagenowych i przede wszystkim nawilzenie skory

Gość co z tego co z tego
mezoterapia nei kosztuje 3000 a 150 zł, to raz dermatolodzy estetyczni nie polecają ekskluzywnych kremów ale kremy z mocznikiem i retionlem, bo te naprawde działają wszelkie pozostałe reklamowane co sezon nowości to po prostu chwyt reklamowy gdy czyta się ulotki zdawałoby się że kremy są tak nowatorskie że 90 latkę potrafią zamienić w 20latkę, gdyby tak było nikt nie korzystałby z inwazyjnych zabiegów, peelingów, lasera i fal radiowych woleliby poprzestać na wklepywaniu kremów bo to nie boli

Gość c rauai a
mezoterapia nei kosztuje 3000 a 150 zł jeden zabieg a zalecane jest ile ? 10-14 w kilkudniowych odstępach a co do kremów i zdecydowanie masz rację

Gość dffdghfg
szkoda kasy, madonna tez wydaje kupe kasy zeby zachowac mlodosc a i tak wyglada na swoje lata... nie ma co swirowac ;)

Gość co z tego co z tego
co ty chrzanisz laska, piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia napisałam już: kolagen nie przenika przez skórę bo ma zbyt duże cząstki, to samo z kwasem hialuronowym, nie przeniknie przez naskórek z kremu do skóry właściwej gdzie jest potrzebny by dał efekt glukozamina raczej jest stosowana w leczeniu stawów, chociaż coraz częściej lekarze są przekonani że nie wchłania się z przewodu [pokarmowego więc nei ma wpływu na stawy kwas hailuronowy nawilża skórę ale nie odbudowywuje włókien kolagenu, to mogą zrobić zabiegi pobudzające fibroblasty, np fale radiowe, laser kremy o których piszesz mogły jedynie wytworzyć warstwę na skórze i przez to skóra wygląda lepiej, ale nie mają wpływu na zmarszczki czy ujędrnienie skóry

Gość c rauai a
kremy z mocznikiem i retionlem które firmy mają to w ofercie

Gość maturks4
Na zmarszczki trzeba sobie zasłużyć. Nie wiem, dlaczego nie mam ich mieć?

Gość co z tego co z tego
bez przesady, myślę że nie trzeba robić 10 zabiegów mezoterapii by był widoczny efekt, myślę że już po 3-4 skóra by była w lepszej kondycji, no chyba że ktoś non stop siedzi w solarium, pali papierosy i pije dużo alkoholu, wtedy daremny trud

Gość c rauai a
maturks4 Na zmarszczki trzeba sobie zasłużyć. Nie wiem, dlaczego nie mam ich mieć? daj ci boże jak najwięcej wedle życzenia

Gość co z tego co z tego
oooo inteligent się odezwał na babskim forum, w temacie kremów.... gdyby faceci nie byli tacy puści nie musiałybyśmy się martwić urodą i starzeniem

Gość dffdghfg
i tak was zostawi dla mlodszej....

Gość c rauai a
hmmm.. nie każdy facet jest pustakiem aby zostawiać dla młodszej

Gość co z tego co z tego
dffdghfg, jesteś żałosny

Gość c rauai a
na poniedziałek umówiłam się do kosmetyczki mikrodermabrazja ampułki masaż od czegoś muszę zacząć a zabiegi mezoterapi też robi więc dowiem się więcej

Gość wirikoolla
Z kremami przeciwzmarszkowymi bywa różnie, wszystko zależy od ich składu. Najważniejsze by miały kolagen, który uelastycznia naszą skórę. Sama osobiście stosuję codziennie żel kolagenowy na bazie zielonej herbaty i dzięki temu nie obawiam się zmarszek :)

Gość bassskaa
jakiej firmy jest ten kolagen?? bo brzmi ciekawie jego opis, a nigdy się z nim nie spotkałam w żadnej drogerii

Gość Izabellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kremy przeciwzmarszczkowe to wielka sciema, najlepiej nawilzaj skóre twarzy

Gość wirikoolla
Izabela dobrze mówisz, kremy przeciwzmarszkowe to duży trik marketingowy. Basia, ten kolagen jest z firmy colyfine, ja go kupuję w drogeriach Hebe.