Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

Prośba o przetlumaczenie piosenki:)

Polecane posty

Gość Le me be last to know!!!!
Wypierdalaj niedouczona dziwko :)

Gość brrgrwgrg
3,5 sekundy z google... :O tekstowo.pl/piosenka,meat_loaf,i_d_do_anything_for_love.html

Gość licealistak Aleksandra;)
And I would do anything for love I'd run right into hell and back I would do anything for love I'd never lie to you and that's a fact But I'll never forget the way you feel right now, Oh no, no way And I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that Anything for love Oh, I would do anything for love I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that Some days it don't come easy Some days it don't come hard Some days it don't come at all, and these are the days that never end Some nights you're breathing fire Some nights you're carved in ice Some nights you're like nothing I've ever seen before or will again Maybe I'm crazy, but it's crazy and it's true I know you can save me, no-one else can save me now but you As long as the planets are turning As long as the stars are burning As long dreams are coming true You'd better believe it, that I would do Anything for love And I'l be there until the final act I would do anything for love, and I'll take a vow and seal a pact But I'll never forgive myself if we don't go all the way, tonight I would do anything for love Oh, I would do anything for love Oh, I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that Some days I pray for silence Some days I pray for soul Some days I just pray to the god of sex and drums and rock 'n' roll Some nights I lose the feeling Some nights I lose control Some nights I just lose it all when I watch you dance and the thunder rolls Maybe I'm lonely, that's all I'm qualified to be That's just one and only, the one and only promise I can keep As long as the wheels are turning As long as the fires are burning As long as your prayers are coming true You'd better believe it, that I would do Anything for love And you know it's true and that's a fact I would do anything for love, and there'll never be no turning back But I'll never do it better than I do it with you. So long, so long I would do anything for love Oh, I would do anything for love Oh, I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that No, no, no, I won't do... I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do... But I'll never stop dreaming of you ev'ry night of my life, no way I would do anything for love Oh, I would do anything for love I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that Will you raise me up? will you help me down? Will you get me right out of this godforsaken town? Will you make it all a little less cold? I can do that I can do that Will you hold me sacred? Will you hold me tight? Can you colourise my life, I'm so sick of black and white? Can you make it all a little less old? I can do that Oh no, I can do that Will you make me some magic with your own two hands? Will you build and emerald city with these grains of sand? Can you give me something I can take home? I can do that I can do that Will you cater to every fantasy I got? Will you hose me down with holy water, if I get too hot? Will you take me places I've never known? I can do that Oh no, I can do that After a while you'll forget everything It was a brief interlude and a midsummer night's fling And you'll see that it's time to move on I won't do that I won't do that I know the territory, I've been around It'll all turn to dust and we'll all fall down Sooner or later you'll be screwing around I won't do that No, I won't do that Anything for love Oh, I would do anything for love I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that

Gość licealistak Aleksandra;)
Dla ciebie wszystko zrobiłbym Choćbym pobiec miał do piekła bram W imie miłości- co tylko chcesz I nie okłamię cię, o gdzieżbym śmiał? I nigdy nie zapomnę tego jak smakuje dotyk twój, o nie Dla ciebie wszystko zrobiłbym, W imię miłości zrobiłbym Dla ciebie wszystko zrobiłbym Ale nigdy to Nie, byle nie to Czasem nie bywa łatwo Czasem nie bywa źle Czasem nie bywa wcale i takie dni nie kończą się Są noce gdy ogniem płoniesz A czasem zimna jak lód Są noce gdy myślę, że nigdy nie spotkam już kogoś takiego jak ty Może wariuję, lecz szalona prawda to Nikt nie uratuje mnie prócz ciebie dzisiaj, bo... Poki wirują planety Dopóki gwiazdy świecą Dopóki sny spełniają się Musisz uwierzyć, że dla ciebie... Wszystko zrobiłbym Trwać będę po ostatni akt W imie miłości to co chcesz, Przysięgnę i podpiszę pakt Lecz nie wybaczę sobie jeśli... na całość nie pójdziemy dziś, już dziś Dla ciebie wszystko zrobiłbym W imię milości zrobiłbym Dla ciebie wszystko zrobiłbym, ale nigdy to Nie, nigdy to Dla ciebie wszystko zrobilbym Co tylko zechcesz, o czym śnisz, ale nigdy to Dla ciebie wszystko zrobilbym Co tylko zechcesz, o czym śnisz, ale nigdy to Dla ciebie wszystko zrobilbym Co tylko zechcesz, o czym śnisz, ale nigdy to Dla ciebie wszystko zrobilbym Co tylko zechcesz, o czym śnisz, ale nigdy to Czasem się modlę o ciszę Czasem o duszę mą Czasem do bożka co lubi seks i ostry rock n roll Są noce gdy nic nie czuję Są takie gdy trafia mnie szlag Są noce gdy tracę zmysły gdy tańczysz dla mnie i tchu mi brak Może jestem samotny, tylko na to dziś mnie stać Lecz w jednej obietnicy, w tej jedynej będę trwać Dopóki kręcą sie koła Dopóki ognie płoną Póki modlitwa spełnia się Musisz uwierzyć, że dla ciebie Wszystko zrobiłbym To prawda ty już dobrze wiesz Dla ciebie wszystko zrobiłbym i nie ma dla mnie drogi wstecz Ale nigdy nie bedzie mi tak dobrze jak z tobą, długo tak Dla ciebie wszystko zrobiłbym W imię miłości zrobiłbym Dla ciebie wszystko zrobiłbym, ale nigdy to Nie, nigdy to Dla ciebie wszystko zrobilbym Co tylko zechcesz, o czym śnisz, ale nigdy to Dla ciebie wszystko zrobilbym Co tylko zechcesz, o czym śnisz, ale nigdy to Dla ciebie wszystko zrobilbym Co tylko zechcesz, o czym śnisz, ale nigdy to Dla ciebie wszystko zrobilbym Co tylko zechcesz, o czym śnisz, ale nigdy to I nigdy nie przestanę śnić o tobie, aż po życia kres, o nie Dla ciebie wszystko zrobiłbym W imię miłości zrobiłbym Dla ciebie wszystko zrobiłbym, ale nigdy to Nie, nigdy to Czy uniesiesz mnie? Czy zejść pomożesz mi? Czy zabierzesz mnie daleko z tej zapadłej wsi? Czy choć trochę ciepła mi dasz? Co tylko chcesz Co tylko chcesz Czy mnie będziesz wielbił? Czy przytulisz mnie? Gdy dość czerni mam i bieli, wlejesz kolor w życie me? Czy młodości powiew dzisiaj mi dasz? Co tylko chcesz Co tylko chcesz Czy własnymi dłońmi wyczarujesz cuda dziś? Szmaragdowe miasto z ziaren piasku zbudujesz mi? Na pamiątke podarujesz mi coś? Co tylko chcesz Co tylko chcesz Czy zachciankę każdą spełnisz mi dziś, Czy wykąpiesz w kropielnicy, gdy gorąco mi? Czy w nieznane weźmiesz mnie gdzieś? Co tylko chcesz Co tylko chcesz Ale kiedyś przecież - wiem zapomnisz mnie To był tylko krótki romans co wraz z latem kończy się I zrozumiesz, ze odejść już czas Póki żyję nie Nigdy, nie Przecież żyję nie od dziś i życie dobrze znam Wszystko to się w proch zmieni i odejdzie w dal Prędzej czy później będziesz inne miał Ale nie ja Póki żyję nie ja Wszystko zrobiłbym, W imie miłości zrobiłbym Dla ciebie wszystko zrobiłbym Ale nigdy to Nie, nigdy nie to

Gość długie w chlerę ale co tam
And I would do anything for love Zrobiłbym wszystko dla miłości I'd run right into hell and back Pobiegłbym do piekła i spowrotem I would do anything for love Zrobiłbym wszystko dla miłości I'd never lie to you and that's a fact Nigdy bym Cię nie okłamał, to prawda But I'll never forget the way you feel right now, Ale nigdy nie zapomne jak się teraz czujesz Oh no, no way O nie And I would do anything for love, but I won't do that Zrobiłbym wszystko dla miłości, wszystko, tylko nie to No, I won't do that Nie, tego bym nie zrobił Anything for love wszystko dla miłości Oh, I would do anything for love Zrobiłbym wszystko dla miłości I would do anything for love, but I won't do that Zrobiłbym wszystko dla miłości, wszystko, tylko nie to No, I won't do that Nie, tego bym nie zrobiłbym tego (ale tego bym nie zrobił) Some days it don't come easy Czasami too nie przychodzi łątwo Some days it don't come hard Czasami jest trudno Some days it don't come at all, and these are the days that never end Czasami wcale się nie udaje, te dni zdają się nie mieć końca Some nights you're breathing fire W niektóre noce zioniesz ogniem Some nights you're carved in ice W niektóre noce jesteś zimna jak lód Some nights you're like nothing I've ever seen before or will again W niektóre noce jesteś jak ktoś kogo nigdy przedtem nie widziałem i nie zobaczę nigdy więcej Maybe I'm crazy, but it's crazy and it's true Może jestem szalony, ale to szalone i prawdziwe I know you can save me, no-one else can save me now but you Wiem że potrafisz mnei ocalić, nikt inny tylko ty As long as the planets are turning Dopókiplanety się obracają As long as the stars are burning Dopóki gwazdy płoną As long dreams are coming true Dopóki marzenia się spełniają You'd better believe it, that I would do Uwierz że zrobię wszystko Anything for love Wszystko dla miłości And I'l be there until the final act I będę tu aż do końca I would do anything for love, and I'll take a vow and seal a pact Zrobię wszystko dla miłości, złożę przysięgę i zapieczętuję pakt But I'll never forgive myself if we don't go all the way, tonight Ale nigdy nie wybaczę sobie jeśli dziś nie pójdziemy na całość (brzmi daremnie) I would do anything for love Zrobiłbym wszystko dla miłości Oh, I would do anything for love Zrobiłbym wszystko dla miłości Oh, I would do anything for love, but I won't do that Zrobiłbym wszystko dla miłości, wszystko, tylko nie to No, I won't do that ale tego bym nie zrobił) I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that Wszystko o czym marzysz I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that Some days I pray for silence Są dni gdy modlę się o ciszę Some days I pray for soul Są dni gdy modlę się o duszę Some days I just pray to the god of sex and drums and rock 'n' roll Są dni gdy modlę się do Boga seksu, perkusji i rock and rolla Some nights I lose the feeling W niektóre noce tracę złmysły Some nights I lose control W niekóre noce tracę kontrolę Some nights I just lose it all when I watch you dance and the thunder rolls W niekóre noce kompletnie zatracam się patrząc jak tańczysz a błyskawice grzmią Maybe I'm lonely, that's all I'm qualified to be Być może jestem samotny i to wszystko do czego się nadaję That's just one and only, the one and only promise I can keep To jedyna obietnica którą mogę dotrzymać As long as the wheels are turning Dopóki koła się obracają As long as the fires are burning Dopóki płomienie płoną As long as your prayers are coming true Dopóki Twoje modlitwy się ziszczają You'd better believe it, that I would do Uwierz mi Anything for love Wszystko dal miłości And you know it's true and that's a fact I would do anything for love, and there'll never be no turning back Zrobiłbym wszystko dla miłości i nie byłoby odwrotu But I'll never do it better than I do it with you. So long, so long Nie zrobiłbym tego nigdy lepiej niż z Tobą. Tymczasem I would do anything for love Oh, I would do anything for love Oh, I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that No, no, no, I won't do... I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do that I would do anything for love Anything you've been dreaming of, but I just won't do... But I'll never stop dreaming of you ev'ry night of my life, no way I would do anything for love Oh, I would do anything for love I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that Will you raise me up? will you help me down? Will you get me right out of this godforsaken town? Will you make it all a little less cold? I can do that I can do that Will you hold me sacred? Will you hold me tight? Can you colourise my life, I'm so sick of black and white? Can you make it all a little less old? I can do that Oh no, I can do that Will you make me some magic with your own two hands? Will you build and emerald city with these grains of sand? Can you give me something I can take home? I can do that I can do that Will you cater to every fantasy I got? Will you hose me down with holy water, if I get too hot? Will you take me places I've never known? I can do that Oh no, I can do that After a while you'll forget everything It was a brief interlude and a midsummer night's fling And you'll see that it's time to move on I won't do that I won't do that I know the territory, I've been around It'll all turn to dust and we'll all fall down Sooner or later you'll be screwing around I won't do that No, I won't do that Anything for love Oh, I would do anything for love I would do anything for love, but I won't do that No, I won't do that