Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DARIA333333

Siostra i jej facet Irakijczyk !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość DARIA333333

Witam drodzy panstwo mam takie pytanie do was otóż moja siostra spotyka się z Irakijczykiem od prawie dwóch lat za miesiąc się przeprowadzają do iraku tam chca się pobrać i zamieszkać razem (oczywiście nie siostra chce ale jej facet poprostu od dwóch lat ją namolnie namawia i na mówił na wyjazd do Iraku tłumacząc że ma tam dożą rodzinę ortodoksyjną,że się bedzie lepiej żyło i takie głupie brzdety.... itd siostra głupia straciła rozum i głowę dla niego przede wszystkim siostra jest w 2 miesiącu ciąży i tu takie pytanie do was na które nie moge w internecie znalesć odpowiedzi CZY BĘDĄC JUŻ ŻONĄ Irakijczyka SIOSTRA BĘDZIE MOGŁA WRÓCIĆ DO POLSKI NORMALNIE? CZY BĘDZIE POTRZEBOWAŁA ZGODY OD MĘŻA NA WYJAZD DO POLSKI PRZYPOMNIAM ŻE SIOSTRA JEST W 2 MIESIĄCU CIĄŻY CZY TEZ MUSI MIEĆ POZWOLENIE NA WYJAZD BO CIĄŻA??????

Gość bedzie potrzebowala
zgody meza na wywiezienie dziecka. A dziecka nie zostawi to bedzie tam siedziala. Wszyscy dobrze wiemy jak tam sie traktuje kobiety...

Gość miku miku myk
to honor Muzułmanina - posiadanie dziecka, chronienie go i nie opuszczanie....tak łatwo nie pójdzie jej wrócic z dzieciakiem

Gość DARIA333333
Rozumiem z tego co wiem to żona potrzebuje zgody od męża jak chce wyjechać z córką powtarzam z córka! ALE TU JEST INNA SYTUACJA SIOSTRA JEST W CIĄŻY dziecko sie jeszcze nie narodziło w Iraku) to też pozwolenie musi być bo ciąża u żony???

Gość jeżeli twoja siostra
będzie jego żoną to automatycznie bedzie pod jego opieką tzn mąz bedzie za nia decydował o takich sprawach jak wyjazd za granice,o pracy to juz w tej sytuacji nie wspominam, powiedz siostrze zę dziecko NALEŻY do meza, jeśli sie urodzi w Iraku bedzie Irakijczykiem i ona nie ma ZADNYCH praw,to ważne, zastanawiam sie czemu.... zresztą, nota bene wywóz potem z takiego kraju sporo kosztuje, Rutkowski jest specjalistą w tych sprawach, jeśli kochasz siostre choc niestety jak widzę jest głupia( nie ma pojęcia za kogo wyszła) to zacznijcie zbierać pieniadze na wywóz jej stamtad, o ile dozyje

Gość Ten temat to serio
?? Gdzie ona go poznała bo chyba nie w Polsce ? Wg mnie straciłas siostrę Tak jak piszą Dziecko będzie należało do niego a jej nie wolno zrobić kroku bez jego wiedzy i zgody O ile pozwoli jej żyć bo może sie tak zdarzyć ze przestanie mu być potrzebna Ewtl będzie fabryka dzieci Ale masz głupia pełna kompleksów siostrę ze daje sie Irakijczykowi Pozwól jej w końcu to jej życie które zmarnuje

niestety tak jak mowia inni irakijska zona nie ma latwego zycia.... maz jest jej panem zycia i smierci i nietety prawo jest po jego stronie...... najgorsze jest to ze twoja siostra bedzie tam obca... mam pytanie... czy twoja siostra przeszla na muslim?