Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinia na twmat,,

Czy Zara ma dobre jakosciowo ubrania?

Polecane posty

Gość opinia na twmat,,

Nigdy tam niczego nie kupowalam dlatego pytam

Gość arwwwwwwwwwwwwae
tak.

Gość bardzo szczera osoba
to tak jak w ruskiej ruletce :) z niektorych jestem zadowolona, z niektorych juz nie. Np spodnie wypychaja sie dosyc szybko mimo, ze nowe. swtereki, ale te troche drozsze juz sa ok. Buty tak srednio, mam dwie pary, jedne sa super a drugie niby skorzane, a jednak ta skora taka dziwnie sztywna jest

Gość ponoc ta zara gorsza
to nie te same ciuszki co kiedyś , niestety jakość spadła tak jak w promodzie :(

Gość eeeeeeeeeedd
NIE kiedys ZARA miala naprawde fajne ciuchy , zawsze kojarzylam te marke z czyms ''lepszym'' a teraz? Wiekszosc to szmatki :( jakosc strasznie spadla i nie tylko ja to zauwazylam ,w innych krajach jest podobnie.

Gość marianaaaaa
Generalnie jakosc niska. Ceny wysokie i nijak sie maja do jakosci :( Buty, jak juz ktos pisal, sztywne, mimo, ze skorzane - jakby byly ze skory slonia. Materialy kiepskiej jakosci, oszczedzanie na materiale, ze czesto ubrania rozchodza sie w szwach. Zara ma fajne fasony i czasem na cos sie skusze, ale generalnie ciuchy w ogole nie sa warte swojej ceny, do pierwszego prania jeszcze jakos wygladaja, potem - tragedia.