Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia23

Starania..Kolejny miesiac nadziei..

Polecane posty

dziewczyny tych ziół nie można łączyć z żadnymi innymi lekami, i należy uważać bo może dojść do ciąży mnogiej, jeżeli nie będzię się monitorować cyklu. Moim zdaniem każda z nas jest inna i należałoby to przedyskutować ze swoim ginem.

ja znam zioła ojca sroki nr 3 są min. na moja dolegliwość czyli PCOS, zrosty itd. Są jeszcze zioła o. Sroki nr 1 i też gdzieś wyczytałam o ziołach o. Klimuszki te są z kolei są na coś innego...

w każdym bądź razie wszystkie te zioła są na kobiece "problemy" i pomagają ponoć zajśc w ciąże

ja tam nie wierze w zadne ziola ktore niby pomagaja zajsc w ciaze..ale to tylko moje zdanie:)

a u mnie nic nowego.test zrobilam negatywny. ehh..a objawy sa dalej;p ale nie zniechecam sie ;p staramy sie dalej;p

Ogolnie czuje sie swietnie..bylam juz u lekarza ktory stwierdzil ze wszystko ok jak narazie jestem w 7 tygodniu:) ale niestety teraz cierpie..od kilku dni boli mnie kark i lopatka a nie mam jak tego wyleczyc bo nie moge sie wiekszoscia masci smarowac ;/ moze ktoras zna jakies domowe sposoby na nadwyrezenie miesni?:) pozdrawiam

z tego co pamietam z rehabilitacji z wykładów to ciepłe okłady bo rozszerzaja naczynia krwionośne.ale to na zakwasy.nie wiem dokladnie co ci jest i od czego wiec cieżko mi powiedziec.;p a ja mam miec @ w poniedziałek.i na razie zero objawow przed @.a temp.ok.37.5

oby Ci sie udało :) a ten bol mam od 4 dni najprawdopodobniej od zlej pozycji podczas spania..to taki ciagnacy bol od lopatki az po kark..czasami tak boli ze glowy ruszyc nie umie:(

ale pociesza mnie ta piekna pogoda za oknem...az chce sie wyjsc na spacer :D

polecam masaż:D nawet mąż ci może zrobić:) jest banalnie prosty a skuteczny:) przy okazji sie odprężysz:) i mozesz się troche poruszać. głową, rękami.to pomaga bo mięśnie pracują i sie rozciągają.

to dobrze:) a ja o dziwo bez żadnych objawów czekam na @. Choć pewnie jak zwykle przyjdzie niespodziewanie;p

kurcze..ja już naprawde nie wiem co jest grane.lekko mnie piersi bolą i drugi dzien mi sie @ spoźnia. i mam podwyzszona temp.37.4 a czytalam ze przed @ spada. robilam test dwa tyg temu prawie i nic.chyba ze to za wczesnie bylo. no ale mialam w zeszlym miesiacu niby okres choc trwal tylko dwa dni.wiec ja juz głupieje całkowicie. co robic?? nie chce znów schizowac bo znowu pewnie niz z tego nie bedzie no ale z czegoś ta goraczka jest..

Gość anka7777
to nie goraczka...temperatura spada jak pojawia sie @..pozatym temperatura nie jest wyznacznikiem ciazy..ja podwyzszonej nie mialam a w ciazy jestem..idz zrobic bete kosztuje jakos niecale 20zl a bedziesz miala pewnosc:)

chyba faktycznie sie wybiore na bete ale dopiero w przyszlym tyg jesli bedzie dalej tak jak jest. bolą mnie piersi,jajniki kują,temp dalej podwyzszona i juz 5 dzien nie ma @. a test wyszedl negatywnie,z tym ze robilam wieczorem.jesli dam rade to chyba sie w poniedzialek do gina wybiore..

wiesz niestety wydaje mi sie ze masz to bardziej ze stresu..skoro test wyszedl negatywnie..moze i sie myle ale ja tez robilam jeden test nie rano a i tak wyszly mi 2 kreski..mimo ze druga duzo jasniejsza..

a ginekolog i tak Ci powie zebys poszla po test lub na bete bo on nie bedzie w stanie stwierdzic na 100% czy ciaza jest czy jej nie ma..

Witajcie Dziewczyny, chętnie do Was dołączę. Staramy się od września 2011, od razu zaskoczyłam, za pierwszym razem, ale okazało się, że była pozamaciczna :( Na szczęście szybko zaczęłam krwawić, bardzo bolało i udało się ją szybko wykryć. Dostałam zastrzyk na wywołanie poronienia, było to straszne, ale uratowano mi jajowody. Długa historia.. Potem brałam tabletki anty i w lutym 2012 skończyłam. Lekarz kazał od razu po tabletkach starać sie ponownie, bo będzie łatwiej. Ostatnia @ 22 lutego. Do tej pory nic. Zrobiłam 2 testy i nie ma ciąży. Nie wiem, może jeszcze jest wcześnie. Mam takie skurcze jak przed @, cały czas się boje, że znów będzie pozamaciczna. Gratuluje dziewczynom, którym się udało :) Trzymam kciuki za wszystkie :)

aleocochodzi ja tez trzymam kciuki za ciebie:) emilia moze masz racje choc powiem ci ze jakos wlasnie sie nie stresuje;p no i ta temp podwyzszona..przeciez chyba nie ze stresu;p no ale co bedzie to bedzie;p juz mi wszystko jedno.przestaje juz mierzyc temp i chyba wogole przestane sie starac. chyba tak bedzie najlepiej. teraz nawet ciąża by mi lekko przeszkadzała w planach:) życzę powodzenia innym;)

temperatura nie jest podwyzszona ze stresu tylko u niektorych temp spada kiedy dostaja juz @..wiec to ze masz teraz wyzsza o niczym nie swiadczy.. Jedno jest przez wiele kobiet potwierdzone jak przestaniesz sie tak na sile "starac" to ani sie nie obejrzysz a bedziesz w ciazy:) wiec najlepiej wyluzowac i dac odpoczac psychice :)

wczoraj dostałam @ i się strasznie zdołowałam ja się jakoś szczególnie nie staram, ale nie da się o tym nie myśleć

zagladam ale teraz mam mnostwo roboty wiec nic nie pisze;p u mnie to co zwykle @ przyszla;p ale tak jak mowiłam teraz juz sie jakos specjalnie nie bede starała bo mam pewne plany;p aleocochodzi nic sie nie przejmuj mam to samo teraz;p nie da sie nie myślec;p kiedys sie na pewno uda:)