Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshhsjksksk

chlopak nie chce ustawic w zwiasku na facebooku i dodac mojego zdjecia...

Polecane posty

Gość jshhsjksksk

ciągle mowi ze to dziecinada ze on nie ma 15 lat zeby się bawić w takie rzeczy .. tylko ze jak byl wczesniej z dziewczyna co miala 18 lat a on ma 24.. to jej pozwalal wstawiać jego fotki a jak mu to wypominac to mowi ze to byla gowniara dzieciak co miala 18 lat a ja mam 23 i powinnam sie opanować... co o tym sadzicie mam wrażenie ze on się mnie wstydzi..;/

Gość Elkamelka
Nie wstydzi się tylko nie chce się z Tobą oficjalnie pokazywać (tylko tam gdzie musi) bo bedzie miał popalone mosty na podrywach i z innymi "koleżankami". taka prawada. Ten status to pal licho ale wspolne zdjęcie to nic dziecinnego. Wiedz, że coś się dzieje :D

Gość jshhsjksksk
tez tak mysle ze boi się ze panienki ktore do niego wypisują zobaczą ze ma dziewczyne i przestaną go adorować co robic/ w takim razie?

Gość jshhsjksksk
w związku* przepraszam literowka

ja tez nie chcialam jak mi chlopak proponowal ustawienie bo mi na nim nie zalezalo i nie chcialam zeby inni widzieli ze sie spotykamy w tym przypadku pewnie jest tak samo

Gość Krzysztofor
Nie traktuje Cię poważnie. Nie ma sensu tego ciągnąć.

Gość jshhsjksksk
ale my jestemsy razem prawie 7 lat wiec jak moze nie traktować mnie poważnie ? on facebooka ma od miesiąca ..i się zastanawiam o co tu chodzi eh

Gość 7 lat razem, fejsbuk od miesią
ca a z poprzednią miał status? hm

Gość jshhsjksksk
po 5 latach rozstalismy się na 6 miesiecy on wtedy mial inna i on nie mial face ale ona miala i ustawila z nim wspolne konto podpisala swoim i jego imieniem i wstawila jego fotki do albumu on niby to kasowal bo mial jej haslo bo mu dala i kasowal a ona wstawiala od nowa.. on z nia byl 3 miesiace ale wrocilismy do siebie wiec mowie ze jestemy razem prawie 7 lat bo z 6 miesieczna przerwa.

Gość sasssssssssssssssssss
to nic dziwnego, że z nią nie chciał zdjec, skoro byli 3 miesiące, a pewnie liczył na powrót do Ciebie. ale dziwne, ze nie chce mieć z Tobą fot! na pocieszenie powiem, że ja dopiero po 1,5roku ustawiłam status na "zajęty". Ale ja nie lubie "chwalić się, ze mam chłopaka", wiec nie czułam takiej potrzeby.

Gość ale jestes naiwna
nie byłbym z kimś kto ma profil na tym durnym portalu