Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hgh28

Ciagnacy bol lewego jajnika...co oznacza?

Polecane posty

Gość Hgh28

Witam od kilku dni boli mnie w dole lewym brzucha, podejrzewam ze to bol jajnika ale pewnosci nie mam bo nie wiem jak to rozpoznac. Bol jest klujacy i ciagnie az na pachwine. Do tego chodze siku co ok 40 min srednio albo i czesciej, i obfity jest mocz. Co to moze byc za objaw? Czego? Dodam ze od ok 2 tyg zyje w nieogrzewanym mieszkaniu wiec czy to moze byc np przeziebienie jajnika? Mieszkam w anglii wiec i bylam u 4 roznych lekarzy, ten kto mieszka w uk wie jaka tu jest sluzba zdrowia, nawet mi nikt nie chce dac skierowania do ginekologa. Nie wiem co robic, jade na ibupromie i leze w lozku od 2 dni i meczy mnie to wstawanie siku non stop

Gość Leon_ Zawodwoec
to nie jajniki a grzyb. pewnie twoja dieta obfituje w słodycze, białe pieczywo i nabiał. a może pasozyty. Zrób sobie rano ten test http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html zobacz tez czy nie masz innych obiawów. OBJAWY, PRZYCZYNY I ELIMINACJA PRZEROSTU DROŻDŻAKÓW W ORGANIZMIE OBJAWY: alergie pokarmowe, alkoholizm, astma, ataki paniki i płaczu, bezsenność, bóle głowy, brzucha, biały język, brak koordynacji ruchowej, brak równowagi, brak koncentracji, ciągle zmęczenie, ciężkie miesiączki, częste infekcje, ciągle odchrząkiwanie, depresja (w tym maniakalna), krótka pamięć, mrowienie w kończynach, stronienie od towarzystwa, mroczki przed oczami, kłopoty w nauce i wychowaniu, kopanie podczas snu, krytykanctwo, łaknienie pewnych pokarmów, nadmierna nadwaga lub niedowaga, sucha cera, lupus (toczeń), swędzenie odbytu i skóry, ubytek tkanki kostnej, wirus Epstein-Bar, nadmierne pocenie się, wrażliwość na perfumy, niedoczynność tarczycy, wrażliwość na mleko, pieczywo, niepewność, zagrożenie, wrzody, nerwowość, wybuchowość, wykwity skórne i łuszczyca, niecierpliwość, wyczerpanie po przebudzeniu, niestrawność, zaburzenia wzrokowe, niska temperatura ciała, zaburzenia hormonalne, częste oddawanie moczu, wysoki poziom cukru we krwi, trądzik młodzieńczy (acne), zaburzenia cyklu miesiączki, kłopoty psychiatryczne, pobudliwość, zapalenia dróg moczowych, gazy, wzdęcia, odbijanie się, OCS (obsessive compulsive disorder), zapalenia dróg rodnych (cysty), hemoroidy, ospałość, leniwość, impotencja, pesymizm, gderliwość, zapalenia uszu u dzieci, kłopoty z prostatą, pieczenie przy oddawaniu moczu, zapalenia zatok (przeziębienia), pogorszenie objawów w wilgotnym otoczeniu, zimne dłonie i stopy, kłopoty decyzyjne, przedwczesne starzenie się, ucisk w klatce, utrata włosów, zły zapach ciała i z ust