Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama19..,.,.,.,.m.m

schuddnac 25kg

Polecane posty

o ruch nie musze sie martwic bo moje dziecko juz chodzi i ciagle gdzies musze za nia biegac . Mi wystarczy ze przez 2 tygodnie bede sie zdrowo odzywiac to juz potem pojdzie z górki najgorsze jest te kilkanascie pierwszych dni a potem nie bede nawet myslec o jedzeniu

Gość a ja na dukanie od polowy
tez jestem mamą z po ciążową nadwaga. Również mam dziecko które zaczyna się samodzielnie przemieszczać jednak chyba taki ruch nie sprawi ze schudnę. Przynajmniej mnie to nie wystarcza. Trening to musi być coś co wyciska ze mnie poty a nie dreptanie za bobasem po salonie.

czytałam już i to nie jest dieta dla mnie. wiadomo, że każdy woli jeść inaczej. nie dla mnie jedzenie wybranych produktów

Ja ci polecam dukana ...bo pocierpisz te 5 dni -tydzien a potem bedziesz widziec jaki kolwiek rezultat to poleci ci jak z gorki bo bedziesz miala doping i ci przejdzie ochota na slodycze i wielkie porcje itd

takich czyli jakich bo chyba nawet nie wiesz o co w tej diecie chodzi ;) To właściwie to samo co ci polecono na samym początku tyle że przez pierwsze 5 dni i potem co 2 dzień rezygnujesz z warzyw. A tak to dużo lekkiego nabiału, mięso, wędliny, ryby, jaja. Wykluczasz cukier, mąkę i wszelkie mączne produkty i unikasz wszystkiego co ma w sobie zbyt wiele węglowodanów.

Moje jeszcze aż tak sprawnie nie chodzi, a starszego już pilnować nie trzeba wiec biega samo gdzie mu się podoba. Tym sposobem to raczej dreptanie po domu a nie jakaś większa aktywność fizyczna. Ale ja raczej z tych co z ćwiczeniami mają na bakier. Jak mnie dopadnie wielka fala natchnienia to dosiadam mojego rumaka i pedałuje przez godzinę, ale taka fala rzadko nadchodzi niestety. :(

Zeby schudnac to musisz zmienic to co jesz takze jakakolwiek dieta nie bedzie ci pasic...jak powiedziala "a ja na dukanie od polowy" albo zmienisz nawyki albo nic z tego nie bedzie.

Gość Uśmiechnięta00
Witam! dołączam do grona mam z nadwaga.w ciazy przytylam prawie 25kg!!! teraz zostalo mi 10 do zrzucenia.od stycznia jem mniej tz bez kolacji i naewt sa efekty 2kg ,chociaz dokladnie jutro dzien wazenia

Gość Uśmiechnięta00
jesc mniej to najlepsza dieta no i gdyby byl czas na cwiczenia bylo by super!

Gość Uśmiechnięta00
wszystko alemniej!

Gość Uśmiechnięta00
pamietajcie ze musicie miec sily dla waszych dzieciaczkow!!

Ale jezeli tak sie ugonisz za bobaskiem caly dzien to daj se spokoj z cwiczeniami jak na razie ...lepiej jak masz okazje to odpoczywaj bo organizm jak jest za bardzo zestresowany to organizm produkuje kortyzol w wzwiazku z czym zamiast schudnac to sie grubnie.

Gość Uśmiechnięta00
ja jem 5 i staram sie duzo pic ale czasami poprostu nie wychodzi..

jak dla mnie ćwiczenia wieczorem a potem do wanny poleżeć to nie stres ale relaks, i lepszy sen

Gość Uśmiechnięta00
to dziewczyny ile wasze pociechy maja ??no i wy ile latek??

Nie muwie ze cwiczenia stresuja tylko ze nie morzesz przemeczac organizmu...tak jak ona co goni caly dzien za dzieckiem i samym tym jest zmeczona.

Haha mnie stresują. Jak sobie pomyślę ze mam ruszyć dupkę i zacząć ćwiczyć to czuje sie zestresowana :D I sama przed sobą usprawiedliwienia wymyślam. Ludzie są różni. Ja z tych co wolą obejść talerz szerokim lukiem byleby tylko nie trzeba było później spalać ;) A mój jadlospis mniej wiecej taki: Śniadanie: 3 kromeczki chlebka dukanowego z serkiem białym i wędliną mizeria z ogórka z jogurtem. (chlebek dukanowy jest niewyrośnięty wiec 3 kromki wyglądają jak 1/3 zwykłej kromki chleba) Obiad: pierś z indyka (nie cala oczywiście, kawałek) gotowana w lekko osolonej wodzie, dwa jaja na twardo i chrzan do tego kolacja: kawałek dukanowego sernika z czekolada i herbatka. Dziś dzień bez warzyw dlatego tak skromnie. Jak jest dzień z warzywami to się stół ugina od ogórków, pomidorów, kiszonej kapustki, brokuł i innych takich.

A to ja stara dupa jestem :D Mam 26 a moja zołza mała ma 11 miesięcy.